Tijdelijke voorzieningen

De Foodtruck en tent vervangen door (nood)kantine

Je hebt het misschien al gezien. Op vrijdag 22 april is op het tennispark een tweede noodkantine geplaatst, op de plek van de fietsenstalling. De tentenvoorzieningen bleken te kwetsbaar. De noodkantine is altijd open: via de linkervoordeur en de rechterachterdeur. Fietsen kunnen geplaats worden in de fietsenrekken voor de entree van het park.

De  bar is verplaatst naar de noodcabine die er al stond. Via het raam is een uitgifte-loket gemaakt. De foodtruck gebruiken we niet meer. Er is wel een binnenruimte, dus iedereen kan gewoon droog zitten als het regent! 

De kantine heeft een beperkt eet- en drinkassortiment.  Koffie, thee, wijn bier, enkele soorten fris, water en sportdrank. Bitterballen en tosti's worden op verzoek gemaakt. 

Bardienst in de (nood)kantine?

Wat fijn dat je je hebt omgegeven voor de bardienst in de Foodtruck. Als je naar de truck komt, neem je dan je (opgeladen) mobiele telefoon mee? Je kan eventueel de app SUMUP (nodig voor de pin-betalingen) alvast installeren. Wil je alle instructies alvast even lezen... klik dan hier (naar beveiligde deel van onze website).

Er zijn 2 teams die momenteel met onze (tijdelijke) behuizing aan de slag zijn:

  • Clubhuis 3.0 projectteam (voor nieuwbouw, maar ook terras en inrichting);
  • ClubhuisCommissie (voor Foodtruck, tent en bemensing)

Wil je je bijdrage leveren aan deze teams omdat je relevante ervaring of vaardigheden hebt? Laat het ons weten via [email protected]

De oplevering van de eerste unit

Op vrijdag 8 januari 2021 is de eerste tijdelijke voorziening geplaatst. In de tijdelijke voorziening zit een dames- en een herentoilet, maar ook de verblijfsruimte voor de trainers de komende tijd. Er is WIFI en stromend water.