Tijdelijke voorzieningen

De Foodtruck en de tent

Omdat we momenteel geen clubhuis hebben, staat er voor de najaarscompetitie een eigen foodtruck bemand door vrijwilligers. De foodtruck heeft een beperkt eet- en drinkassortiment.  Koffie, thee, wijn bier, enkele soorten fris, water en sportdrank. Bitterballen en tosti's worden op verzoek gemaakt. Soms komt Sanne met haar Tosti-Foodtruck, alleen zij is er niet altijd. 

Tijdens grote regenbuien kun je schuilen in de tent, achterop op ons minibaantje. Daar staan ook tafels en stoelen. 

Hou er dus rekening mee dat alles buiten, "in de open lucht" is. Blijf je langer, bijvoorbeeld voor competitiewedstrijden, dan is een paraplu, warme kleding en eventueel een dekentje aan te raden.

Bardienst in de foodtruck?

Wat fijn dat je je hebt omgegeven voor de bardienst in de Foodtruck. Als je naar de truck komt, neem je dan je (opgeladen) mobiele telefoon mee? Je kan eventueel de app SUMUP (nodig voor de pin-betalingen) alvast installeren. Wil je alle instructies alvast even lezen... klik dan hier (naar beveiligde deel van onze website).

Druk, druk druk....?

Meer dan 50 leden hebben zich gemeld om iets te willen gaan doen voor de club. Ook de spontane acties van enkele jeugdleden, het inzamelen van lege statiegeldflessen en de verkoop van pepernoten, zijn hartverwarmend. Fijn dat we er in tijdens van nood samen staan.

Er zijn 2 teams die momenteel met onze (tijdelijke) behuizing aan de slag zijn:

  • Clubhuis 3.0 projectteam (voor nieuwbouw, maar ook terras en inrichting);
  • ClubhuisCommissie (voor Foodtruck, tent en bemensing)

Wil je je bijdrage leveren aan deze teams omdat je relevante ervaring of vaardigheden hebt? Laat het ons weten via [email protected]

De oplevering van de Unit

Op vrijdag 8 januari 2021 is de tijdelijke voorziening geplaatst. In de tijdelijke voorziening zit een dames- en een herentoilet, maar ook de verblijfsruimte voor de trainers de komende tijd. Er is WIFI, stromend water en de baanverlichting doet het weer.