Tijdelijke voorziening

De oplevering

Op vrijdag 8 januari is de tijdelijke voorziening geplaatst. In de tijdelijke voorziening zit een dames- en een herentoilet, maar ook de verblijfsruimte voor de trainers de komende tijd.

We proberen nu zo snel mogelijk de nutsbedrijven zover te krijgen dat we ook weer licht, stromend water en WIFI hebben, want zonder dat kan de unit niet in gebruik worden genomen. De unit is dus voorlopig nog dicht. Ook de baanverlichting wacht nog op stroom.

De inrichting

Maar even terug naar deze week: De unit is prachtig, maar wel erg kaal en leeg; zo kan je er nog niet echt in. Daar moet dus nog wat aan gebeuren. Hierbij een oproep voor de aankleding van de unit: wil je eens kijken op je zolder of in je schuur? Is er iets op onderstaande lijst dat je een jaar kunt missen? Als je het terug wilt, dan wel graag indien mogelijk leesbaar en slijtvast je naam erop vermelden. Kleine tip: we mogen niet schroeven in de wanden van de unit.

Wanneer?

Onder voorbehoud van coronamaatregelen en andere zaken gaan we op zaterdag 23 januari van 11:00-14:00 de tijdelijke voorzieningen inrichten (hou deze website in de gaten voor datum /tijd wijziging). Zie je in onderstaande lijst iets wat jij wilt bijdragen, geef het dan door aan TCsenioren@ctvdedoelen.nl, dan zetten we je op de lijst. ….. zodat we straks niet bv 6 dweilstokken hebben, maar ook zodat we weten wat we elders of nieuw moeten kopen of regelen. 

De "wat-neem-jij-mee-"lijst:

Met alvast wat eerste donateurs!