Clubhuis na de brand


Herbouw

Zodra de elektra en andere (nood)voorzieningen zijn gerealiseerd kunnen we ook weer spelen met kunstlicht en zijn de tennislessen weer op onze eigen velden. Wij verwachten dat dit eind januari 2021 gerealiseerd is. Tijdens de ALV is verteld hoe het proces van herbouw er verder uit zal zien. We verwachten dat dit pas eind 2021 zal zijn afgerond.

 

Nood-clubhuis

Meer dan 50 leden hebben zich gemeld om iets te willen gaan doen voor de club. Ook de spontane acties van enkele jeugdleden, het inzamelen van lege statiegeldflessen en de verkoop van pepernoten, zijn hartverwarmend. Fijn dat we er in tijdens van nood samen staan.

De herbouw van ons clubhuis is natuurlijk niet van vandaag op morgen geregeld. Er komt een tijdelijk nood-clubhuis. Hans Balthussen en Onno Kamminga gaan dit project leiden en zoeken nog deelnemers voor hun team. Zij denken aan een

  • ICT’er;
  • keukenexpert;
  • bouwer;
  • fundraiser;
  • communicatie/administratie en zeker ook een
  • stylist/sfeermaker.

Wil je je bijdrage leveren aan dit team omdat je relevante ervaring of vaardigheden hebt? Laat het snel weten via [email protected]. Tegelijkertijd gaan wij ook mensen benaderen die eerder hulp hebben aangeboden.

Clubhuis 3.0

Binnenkort starten we ook met een projectgroep die zich bezig gaat houden met het ontwerp van een nieuw clubhuis. We gaan er met elkaar voor zorgen dat wij weer een mooie, gezellige ontmoetingsplek gaan bouwen, het kloppend hart van onze vereniging!