Tennisschool TSTK

 

De tennislessen bij CTV de Doelen worden verzorgd door TSTK (Tennisschool Tom Kremers). Voor alle leeftijden en alle niveaus is het mogelijk om zowel in groepsverband als privé te trainen.

Dus ben je beginner of al een topper? Dan ben je bij CTV de Doelen en TSTK aan het juiste adres.
Op alle middagen zijn er voor de jeugd tennislessen in groepjes van 4, 6 of 8 kinderen. Daarna zullen de lessen voor de volwassenen plaatsvinden in groepjes van 2 of 4 personen. Privéles is ook mogelijk.


 

Inschrijven tennisles

Twee keer per jaar word je geinformeerd over de mogelijkheid om in te schrijven voor de (groeps)tennislessen. De link naar het inschrijfformulier verschijnt dan hier op deze website. Hierop kun je alle gegevens vermelden omtrent beschikbaarheid en andere wensen. De tennisschool zal hier zoveel mogelijk rekening mee houden bij het indelen van de tennislessen. Het jaar is verdeeld in een zomer- (maart t/m juli) en wintercursus (september t/m januari).

Wil je privéles dan kan je, ook tussentijds, contact opnemen met de trainers.


 

Groepen op niveau

De groepjes worden ingedeeld op basis van niveau en beschikbaarheid. Doordat we homogene groepen proberen te formeren, kan er optimaal aan technische en tactische aspecten worden gewerkt. Uiteraard worden de trainingen afgestemd op het niveau van de groep. Zo zal bij beginnende leerlingen de nadruk liggen op het aanleren van de techniek en zullen betere spelers meer spelsituaties en vanuit de rally trainen.


 

Kosten

De tarieven zijn afhankelijk van de duur en en groepsgrootte. Op het inschrijfformulier staat dit uitgewerkt. Bij TSTK kan je de lessen in één keer of gespreid (automatisch) betalen. Ter indicatie:

  • De kosten voor jeugdlessen bedragen € 112,- p.p. (16 weken, 60 minuten, groep van 8);
  • De kosten voor seniorenlessen bedragen € 236,- p.p. (16 weken, 60 minuten, groep van 4).

 

Meer over TSTK

TSTK is in 2005 opgericht door Tom Kreemers. TSTK is op dit moment actief bij meer dan 25 verenigingen. Zij verzorgen niet alleen de tennislessen op deze verenigingen, maar bieden een totaalpakket aan. Het team van TSTK bestaat uit gedreven, betrokken en enthousiaste trainers en een professionele manager die de dagelijkse leiding heeft over de tennisschool. Door middel van gediplomeerde trainers bieden ze kwalitatief hoogwaardige lessen aan. Ze bieden tennislessen aan voor alle leden; van jong tot oud en van beginner tot wedstrijdspeler.

Naast het recreatie tennis heeft TSTK ook een prestatieve tak (TAMN) samen met Carl du Mee. TSTK is trots om bij CTV de Doelen de lessen te mogen verzorgen en samen hopen wij op een lange en succesvolle samenwerking.

Klik hier voor een voorstelrondje van onze trainers.


 

Contact

Heb je vragen omtrent het aanmelden voor tennislessen bij CTV de Doelen, neem dan contact op met TSTK via [email protected]Train je al en heb je een vraag aan de trainer, neem dan contact op met Pascal Holleman (06-46006148).