Vrij spelen voor de jeugd


Wil je vrijspelen, dan MOET je afhangen via de KNLTB clubapp.


Allereerst: Instaleer de KNLTB Club App.

Zorg dat je bent ingelogd als jezelf, dus met jouw KNLTBnummer (staat op je pasje) niet als je vader of moeder.

Hoe hang je een baan af?

  1. Ga in de ClubApp naar het menu Spelen. Rechtsboven in kan je kiezen voor Baan reserveren. Ook rechtsboven in: de dag van je keuze. Je ziet dan ongeveer zoiets als screenshot 1.  2. Klik op het tijdstip van je/jullie voorkeur, kies daarna een medespeler of medespelers (zoek in onze ledenlijst). Denk eraan dat introducees (gasten) die je wilt meenemen, 10 euro per dag kosten.

  3. Via de email krijgen jij en je medespeler(s) bericht dat het afhangen gelukt is. Vergeet je niet je reservering te annuleren (cancel) als je toch niet komt? Er is vast iemand anders die ook wil spelen.

Tips

  • In je tijdslijn kan je zien dat je reservering is gelukt. Je kan zelfs de app vragen je een uur van te voren te waarschuwen. 
  • Op de website kan je, als je bent ingelogd, ook zien dat je een reservering hebt.
  • Op het bij ons voor jou bekende e-mailadres krijg je een email met de bevestiging van je reservering. Wil je dit op een ander emailadres? Geef dat aan ons door.
  • Je kunt je anmelden voor whatsappgroepen waar ook andere spelers van jouw kleur inzitten. Kijk hier. Zo kun je elkaar gemakkelijker vinden.