Vrij spelen voor de jeugd


Wil je vrijspelen, dan MOET je afhangen via de KNLTB clubapp.


Allereerst: Instaleer de KNLTB Club App.

Zorg dat je bent ingelogd als jezelf, dus met jouw KNLTBnummer (staat op je pasje) niet als je vader of moeder, want alleen jeugdleden kunnen afhangen.

Hoe hang je een baan af?

Wij proberen voorlopig elke dag van 13:00-16:00 uur een toezichthouder op de baan te krijgen. Dat mag jouw ouder zijn, maar ook iemand anders. Een toezichthouder kan zich opgeven via het dienstenmenu op de website (als ze zelf lid zijn) of door een emailtje te sturen aan [email protected] met de dag van hun voorkeur. Andere volwassenen mogen niet op het park komen.

  1. Check of er een toezichthouder is. Dat kan jij zien door te klikken op Club Diensten. Door op de datum te klikken kan je zien wie de toezichthouder is. Staat er geen naam, dan is er geen toezichthouder.
    Boek je een baan op een dag zonder toezichthouder, dan wordt door de systeembeheerder je boeking verwijderd. De baan is dan ook dicht want alleen de toezichthouder heeft de sleutel, je pasje werkt niet.

  2. Ga vervolgens naar het menu Spelen. Rechtsboven in kan je kiezen voor Baan reserveren. Ook rechtsboven in: de dag van je keuze. Je ziet dan ongeveer zoiets als screenshot 1.  3. Klik op het tijdstip van je/jullie voorkeur, kies daarna een medespeler of medespelers (zoek in onze ledenlijst). Denk eraan je mag geen introducees (gasten) meenemen.

  4. Via de email krijgen jij en je medespeler(s) bericht dat het afhangen gelukt is. Vergeet je niet je reservering te annuleren (cancel) als je toch niet komt? Er is vast iemand anders die ook wil spelen.

Tips

  • Ververs regelmatig je cache of restart: de reserveringen van andere jeugd worden dan correct weergegeven.
  • Op de website kan je, als je bent ingelogd, ook zien dat je een reservering hebt.
  • Op het bij ons voor jou bekende e-mailadres krijg je een email met de bevestiging van je reservering. Wil je dit op een ander emailadres? Geef dat aan ons door.