VanHoytema Toernooi


Al 80 jaar een succes!

Het van Hoytema Toernooi is in 2020 jarig en viert haar 80ste editie.

Volg deze website voor de sneakpreviews.

Maar ja, toen kwam Corona. We hebben helaas moeten besluiten ons jubileumtoernooi een jaartje uit te stellen. Wij denken er nog over na of we onze vaste klanten, binnen de richtlijnen, in het najaar een leuke activiteit kunnen aanbieden. Je hoort van ons!

In 2019: de 79ste editie

Op zondag 30 juni is het meer dan geslaagde Van Hoytema toernooi bij CTV De Doelen afgesloten.

Naast en tijdens dit toernooi waren er nevenactiviteiten, zoals een haringparty, feestavond, barbecue en loterij waarbij een belangrijk deel van de opbrengst ging naar KIKA. Eén van de clubtrainers, Pascal Holleman, hoopt op 3 november 2019 de marathon van New York ten behoeve van KIKA te lopen.

Ook werd de Jopie Weijsenfeld trofee voor het eerst uitgereikt. Zij was in dubbel opzicht het oudste (ere)-lid van CTV De Doelen en overleed eind 2018. De trofee is uitgereikt aan de winnaars van het gemengd dubbel 6.

Voor de tweede keer in successie werd de Van Hoytema beker gewonnen door de nog maar dertien jaar oude Yannik Maarsen uit onze eigen gelederen. Yannik, goed bezig!

De VanHoytema-commissie kan met trots terug kijken op een zeer geslaagd toernooi en vol vertrouwen aan de organisatie van het 80ste (jubileum)evenement in 2020 beginnen.