VanHoytema Toernooi

Alweer de 80ste editie!

Wij zijn verheugd dit jaar de 80e editie van het Van Hoytema toernooi te mogen aankondigen. Dit jubileum was al in 2020 gepland, echter door corona en de brand waardoor we geen clubhuis hadden, is het alweer 4 jaar geleden!  

We maken het dit jaar extra feestelijk vanwege ons nieuwe clubhuis en de mijlpaal van 80 jaar! Wij hopen jullie allen te mogen begroeten op de baan als speler, toeschouwer, barmedewerker of wellicht in een andere rol zodat we van ons open toernooi met elkaar een mooi evenement kunnen maken.

 

Zegt het voort!

Om regionaal bekendheid te krijgen, verzoeken wij jullie de link te verspreiden naar familie/vrienden/bekenden en bijv. competitieteams die jullie vanaf dit weekend gaan tegenkomen in de competitie.  

De Van Hoytema commissie is alvast uitgebreid met 2 enthousiaste leden want na dit toernooistoppen ongeveer 6 leden en zal er een nieuwe commissie met enkele zittende en nieuwe commissieleden worden gevormd. Vind je het leuk te organiseren en heb je altijd al willen weten hoe het draaien van een toernooi werkt, laat het ons weten zodat je dit jaar bijvoorbeeld al een tafeldienst mee kunt draaien. 

Sportieve groeten van Gerlinde, Annemiek, Jos, Lisa, Tessa, Jeanette, Tessa, Sonja, Saskia en Lotte.