Algemene informatie lidmaatschap

 

Lid worden?

Ook zo'n zin om het hele jaar te tennissen op het mooiste tennispark van Culemborg? Je bent van harte welkom als nieuw lid van onze tennisvereniging!

De tennissport is aan het herrijzen sinds de coronacrisis. Onze tennisbanen zijn in ieder geval elke doordeweekse avond goed bezet. Het is druk, gezellig druk. We hebben veel trainende leden, veel competitieteams (loting op vrijdagavond) en veel vrij spelende leden. Soms is het echt zoeken naar een plekje. Eerlijk is eerlijk. Wij helpen je graag jouw plekje te vinden op onze club.

De voordelen van het  lidmaatschap van CTV de Doelen:

 • het hele jaar door tennissen op all-weather tennisbanen (smash court)
 • actieve vereniging met veel (tennis)activiteiten gedurende het hele jaar
 • mogelijkheid om deel te nemen aan voor- en najaarscompetitie voor alle niveaus (9 t/m 3). 
 • deelname mogelijk aan alle KNLTB tennistoernooien (ook buiten ons tennispark)
 • professionele en hoge kwaliteit tennislessen verzorgd door Tennisschool Tom Kremers
 • geen wachttijden om lid te worden
 • tennis-app om nog makkelijker tennisafspraken te maken en wedstrijden te spelen
 • welkomsavond voor nieuwe leden
 • het mooiste tennispark in de wijde omgeving ;-)

Alle leden en ouders van jeugdleden, ontvangen onze nieuwsbrief (6x per jaar) per e-mail met extra informatie over actuele zaken.


 

 

KNLTB-pasje

Na de brand hebben wij een nieuw pasjes systeem ingevoerd. Dit is een zgn chipcard-pas die je gehele tenniscarrière bij CTV De Doelen mee gaat.  

Met deze KNLTB-pas kun je de toegangspoort openen en de deur van de toiletten (noodunit). Ook straks in het nieuwe clubhuis zal deze pas gebruikt worden.

Belangrijk om te weten:

 • Bewaar de pas goed. Als je de pas kwijt bent, betaal je 20 euro voor een nieuwe pas.
 • De pas gaat je hele lidmaatschap mee. Hij is herbruikbaar, 
  dus als je hem niet meer nodig hebt, dan mag je hem inleveren bij elk bestuurslid of opsturen naar het secretariaat. We zijn er blij mee! 

Op de pas staat geen pasfoto, en ook je speelsterkte wordt niet langer vermeldt. Kijk hiervoor in de clubapp, of zoek t op mijnknltb.nl. 


 

Welkomsavond nieuwe leden

Voor nieuwe leden organiseren we een paar keer per jaar een welkomsavond waarin we je alles vertellen over het reilen en zeilen binnen onze tennisvereniging. 


 

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging loopt van 1 april tot 31 maart. Het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen dien je vóór 1 januari op te zeggen. Tussentijdse opzegging is mogelijk, er wordt echter geen restitutie van de contributie verleend.

Je lidmaatschap kun je via dit formulier opzeggen >>

De opzegging wordt schriftelijk of per e-mail bevestigd. Indien de opzegging na 1 januari wordt gedaan, is het volledige contributiebedrag verschuldigd. Het lidmaatschap van het lopende jaar geeft recht om tot 1 april van de banen gebruik te maken.