De trainers

Graag stellen wij de trainers van TSTK die bij ons actief zijn aan je voor:

Pascal Holleman

Ik ben Pascal Holleman, ik woon in Kedichem en heb twee kinderen: Lendell (12) en Logan (7). Ik geef sinds 2009 les op de Doelen en sinds 2018 ben ik iedere doordeweekse dag te vinden op het park.
 
Ik ben in het bezit van KNLTB A, B en C licentie. Verder sta ik nog een aantal uur in de hal in Beusichem, waar ik privé werk met een aantal spelers. Naast het lesgeven begeleid/coach ik spelers tijdens toernooien/competities in binnen- en buitenland.
 
Ongeveer 20 jaar geleden heb ik competitie gespeeld voor De Doelen, we speelden gemengd 2e klasse op zondag. Daarna ben ik op zaterdag gaan spelen in het 1e herenteam (eredivisie). We zijn met dat team Nederlands kampioen geworden.
 

Kristian Salisbury

 Mijn naam is Kristian Salisbury. Ik ben 37 jaar en woon inmiddels vier jaar aan de Otto van Reesweg in Culemborg, samen met mijn vriendin Tessa. 
 
 Na jarenlang met veel plezier les te hebben gegeven in Utrecht, is het nu de tijd om dichterbij huis te werken. Daarom ben ik heel blij om bij CTV De Doelen aan de slag te mogen gaan. 
 
 Ik kijk erg naar uit om hier te beginnen aankomend seizoen en hoop veel te kunnen bijdragen aan het tennisplezier op de club. Ik ben zelf 4/4 speler en speel nog competitie in Utrecht bij At Risk. Ik vind het nog heerlijk om af en toe zelf even een balletje te slaan. 
 
 In Culemborg ben ik regelmatig te vinden aan de Lek met onze hond Raaf. Naast tennis heb ik een andere grote passie, en dat is muziek. In 2014 heb ik een singer-songwriter opleiding afgerond aan het Conservatorium, maar tegenwoordig heb ik dat op een lager pitje staan. Ik treed nog wel eens op in een Queen coverband in het weekend op verschillende podia in het land. 
 
Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken.
Tot ziens op de tennisbaan.  
 
Met sportieve groet, Kristian

Jordan van Gestel 

Hij was er voor de zomervakantie al af en toe, maar vanaf nu is Jordan van Gestel elke woensdag als tennisleraar bij onze club te vinden. Een bekend gezicht, want enkele jaren geleden gaf hij ook al tennisles bij ons. Jordan woont in Culemborg, samen met zijn vrouw Fleur en vier kinderen, waarvan de oudste 10 is en de jongste 8 maanden.
Hij is ook jongerenwerker, combinatiefunctionaris en verenigingsondersteuner in onze gemeente. Jordan: "Ik werk inmiddels al vele jaren bij TSTK en was gelijk erg enthousiast toen ze me aanboden om op de woensdagen bij CTV de Doelen te gaan werken. Ik heb er heel veel zin in en zie jullie graag op de tennisbaan!" 

Welkom terug, Jordan!

Ferry Jacobs

Mijn naam is Ferry Jacobs en ik ben 44 jaar oud. Met ingang van komend seizoen ga ik op jullie vereniging de lessen op de dinsdag verzorgen. Tennis is mijn grote passie. Naast het tennis speel ik nog af en toe gitaar en als de tijd het toelaat een potje zaalvoetbal. Ik werk naast het tennis nog in de financiële administratie voor de grootste fabrikant van spijkerstof ter wereld. Ik hoop mijn enthousiasme en liefde voor tennis over te kunnen brengen en ga proberen het beste uit mijn leerlingen te halen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan. Tot snel op de baan. Met sportieve groet, Ferry Jacobs