De trainers

Graag stellen wij de trainers van TSTK die bij ons actief zijn aan je voor:

Pascal Holleman

Ik ben Pascal Holleman, ik woon in Kedichem en heb twee kinderen: Lendell (12) en Logan (7). Ik geef sinds 2009 les op de Doelen en sinds 2018 ben ik iedere doordeweekse dag te vinden op het park.
 
Ik ben in het bezit van KNLTB A, B en C licentie. Verder sta ik nog een aantal uur in de hal in Beusichem, waar ik privé werk met een aantal spelers. Naast het lesgeven begeleid/coach ik spelers tijdens toernooien/competities in binnen- en buitenland.
 
Ongeveer 20 jaar geleden heb ik competitie gespeeld voor De Doelen, we speelden gemengd 2e klasse op zondag. Daarna ben ik op zaterdag gaan spelen in het 1e herenteam (eredivisie). We zijn met dat team Nederlands kampioen geworden.
 

Leroy Meursen

Mijn naam is Leroy Meursen, ik ben 18 jaar oud en ik ben al een aantal jaar lid bij De Doelen. Ik denk dat veel leden mij al kennen, omdat ik vaak mee heb geholpen met kampen, toernooitjes en andere georganiseerde evenementen. Ook heb ik twee jaar stage gelopen bij De Doelen. Zowel bij Saskia als bij Pascal en Wesley. Nu ben ik zelf onderdeel van het trainers team van De Doelen en zal ik les gaan geven op de maandagavond en de woensdagavond.

Ook zal ik actief zijn als trainer in Beusichem. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en ik ben erg verheugd! Op naar leuke tijden en mooie ervaringen binnen De Doelen!

Sportieve groet en tot snel, Leroy


Jordan van Gestel 

Hij was er voor de zomervakantie al af en toe, maar vanaf nu is Jordan van Gestel elke woensdag als tennisleraar bij onze club te vinden. Een bekend gezicht, want enkele jaren geleden gaf hij ook al tennisles bij ons. Jordan woont in Culemborg, samen met zijn vrouw Fleur en vier kinderen, waarvan de oudste 10 is en de jongste 8 maanden.
Hij is ook jongerenwerker, combinatiefunctionaris en verenigingsondersteuner in onze gemeente. Jordan: "Ik werk inmiddels al vele jaren bij TSTK en was gelijk erg enthousiast toen ze me aanboden om op de woensdagen bij CTV de Doelen te gaan werken. Ik heb er heel veel zin in en zie jullie graag op de tennisbaan!" 

Welkom terug, Jordan!


Ferry Jacobs

Mijn naam is Ferry Jacobs en ik ben 44 jaar oud. Met ingang van komend seizoen ga ik op jullie vereniging de lessen op de dinsdag verzorgen. Tennis is mijn grote passie. Naast het tennis speel ik nog af en toe gitaar en als de tijd het toelaat een potje zaalvoetbal. Ik werk naast het tennis nog in de financiële administratie voor de grootste fabrikant van spijkerstof ter wereld. Ik hoop mijn enthousiasme en liefde voor tennis over te kunnen brengen en ga proberen het beste uit mijn leerlingen te halen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan. Tot snel op de baan. Met sportieve groet, Ferry Jacobs