De trainers

Graag stellen wij de trainers van TSTK die bij ons actief zijn aan je voor:

Pascal Holleman

Ik ben Pascal Holleman, ik woon in Kedichem en heb twee kinderen: Lendell (12) en Logan (7). Ik geef sinds 2009 les op de Doelen en sinds 2018 ben ik iedere doordeweekse dag te vinden op het park.
 
Ik ben in het bezit van KNLTB A, B en C licentie. Verder sta ik nog een aantal uur in de hal in Beusichem, waar ik privé werk met een aantal spelers. Naast het lesgeven begeleid/coach ik spelers tijdens toernooien/competities in binnen- en buitenland.
 
Ongeveer 20 jaar geleden heb ik competitie gespeeld voor De Doelen, we speelden gemengd 2e klasse op zondag. Daarna ben ik op zaterdag gaan spelen in het 1e herenteam (eredivisie). We zijn met dat team Nederlands kampioen geworden.
 

Leroy Meursen

Mijn naam is Leroy Meursen, ik ben 18 jaar oud en ik ben al een aantal jaar lid bij De Doelen. Ik denk dat veel leden mij al kennen, omdat ik vaak mee heb geholpen met kampen, toernooitjes en andere georganiseerde evenementen. Ook heb ik twee jaar stage gelopen bij De Doelen. Zowel bij Saskia als bij Pascal en Wesley. Nu ben ik zelf onderdeel van het trainers team van De Doelen en zal ik les gaan geven op de maandagavond en de woensdagavond.

Ook zal ik actief zijn als trainer in Beusichem. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en ik ben erg verheugd! Op naar leuke tijden en mooie ervaringen binnen De Doelen!

Sportieve groet en tot snel, Leroy


Edward de kater

Ik ben Edward de kater, 54 jaar en categorie 3 speler. Vanaf dit seizoen zal ik op dinsdag de trainingen gaan verzorgen op jullie mooie vereniging.

10 jaar geleden heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te maken! Sindsdien heb ik de opleiding Tennisleraar A en B gedaan en geef ik met enorm veel plezier les aan groepen van alle sterkten en leeftijden.

Het is mijn doel om met iedereen te zoeken naar de beste manier om het spel te verbeteren. Dit is voor iedereen individueel verschillend. Plezier is voor mij een absolute vereiste hierbij.

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de trainingen, of je nu komt voor je techniek, tactiek (wat is mijn beste positie in het veld) of conditie, we gaan er samen aan werken!

Vriendelijke groet, Edward de Kater 


 

Antonello Caliari

Aanstaande seizoen mag ik jullie trainersteam aanvullen. Mijn naam is Antonello Caliari, inderdaad van Italiaanse afkomst maar met mijn Nederlandse vrouw en kinderen al vele jaren in NL woonachtig.

Ik ben gediplomeerd tennistrainer, Personal Trainer en skileraar. Momenteel is naast tennis kitesurfen mijn passie, zodra er wind is rijd ik naar zee! Ik werk inmiddels alle vele jaren met veel plezier bij TSTK en kijk er erg naar uit om op de woensdag op jullie mooie vereniging aan het werk te gaan.

Met een tennisgroet, Antonello