De trainers

Graag stellen wij de trainers van TSTK die bij ons actief zijn aan je voor:

Corrine van Jaarsveld


Ik ben Corrine van Jaarsveld en ik woon samen met Rob en de kinderen Steijn en Anne in Eck en Wiel. De afgelopen 9 jaar heb ik les gegeven in Maurik /Eck en Wiel. Daarvoor ook nog in Zetten en in Ochten bij de Kleimeppers waar ik zelf ooit als kind ben begonnen.

In mijn actieve carrière heb ik jarenlang als 3-speelster op zondag de landelijke competitie gespeeld bij Rapiditas in Nijmegen. Tegenwoordig speel ik zelf niet meer, ik vind het leuker om naar mijn leerlingen te gaan kijken. Tennis blijft natuurlijk nummer 1, maar daarnaast vind ik tuinieren ook een heerlijke hobby.
Ik hoop jullie snel op de baan te mogen begroeten.

Met sportieve groeten, Corrine van Jaarsveld

 


Pascal Holleman

Ik ben Pascal Holleman in het bezit van K.N.L.T.B. A, B en C licentie.

Ik woon samen met mijn vrouw Marije en zoon Lendell (10) en dochter Logan (5)in Kedichem. Ik geef sinds 2009 les op de Doelen en sinds 2018 iedere doordeweekse dag te vinden op het park.

Ik run samen met een collega een tennisacademy in Huizen. Daar ben ik woensdag en zaterdag actief. Verder sta ik nog een aantal uur in de hal in Beusichem waar ik privé werk met een aantal spelers. Naast het lesgeven begeleid/coach ik spelers tijdens toernooien/competities in binnen en buitenland.

Ongeveer 20 jaar geleden heb ik competitie gespeeld voor de Doelen, we speelden gemengd 2e klasse op zondag. Daarna ben ik op zaterdag gaan spelen in het 1e heren team (eredivisie). We zijn met dat team Nederlands kampioen geworden.

Tot ziens op de baan!

 


Leroy Meursen

Mijn naam is Leroy Meursen, ik ben 18 jaar oud en ik ben al een aantal jaar lid bij De Doelen. Ik denk dat veel leden mij al kennen, omdat ik vaak mee heb geholpen met kampen, toernooitjes en andere georganiseerde evenementen. Ook heb ik twee jaar stage gelopen bij De Doelen. Zowel bij Saskia als bij Pascal en Wesley. Nu ben ik zelf onderdeel van het trainers team van De Doelen en zal ik les gaan geven op de maandagavond en de woensdagavond.

Ook zal ik actief zijn als trainer in Beusichem. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en ik ben erg verheugd! Op naar leuke tijden en mooie ervaringen binnen De Doelen!

Sportieve groet en tot snel, Leroy