Informatie competitie

Door de vereniging wordt er door jong en oud in het voor- en najaar meegedaan aan de KNLTB tenniscompetitie.

De meest recente teamindeling vind je onder kop Competitie. 

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni. De najaarscompetitie begint half september en loopt t/m eind oktober. De senioren spelen dan in de avonden op donderdag, vrijdag en zondag of juist overdag doordeweeks of op zaterdag. Op zondag is de competitie voor de jeugd. Er wordt gespeeld in heren-, dames- en mixteams (respectievelijk jongens, meisjes en gemengd). 

Zondag is dé dag waarop jeugdtennis voorrang heeft. Tenniskids Rood en Oranje spelen die dag, maar ook speelt de Groene en Gele Jeugdcompetitie op zondag. Jong-senioren (25-) krijgen hun plek op de middag, en de senioren sluiten de avond (vanaf 17:00) met de 8-9 competitie.

Vrijdagavond is een zeer populaire competitieavond, zodanig dat er soms teams moeten worden uitgeloot. 

Op woensdagochtend vindt de 55+ regiocompetitie plaats. Deze wordt gehouden buiten de KNLTB om en vindt plaats van april t/m augustus (18 weken).

Teamindelingen staan op het alleen voor leden toegankelijke deel van de website. Die pagina is zichtbaar zodra je hebt ingelogd.

NB: Voor het spelen in de voorjaars- en najaarscompetitie betaal je als volwassene per team een bijdrage voor kosten KNLTB en wedstrijdballen. Deze bijdrage ligt  tussen 90 en 170 Euro per team, afhankelijk van het aantal te spelen thuiswedstrijden. Deze kosten verdeel je over het aantal leden in je competitieteam. Dus bij 6 leden in je team zijn de kosten dan ca 15 / 30 Euro per teamlid. 

Heb je interesse om competitie te spelen? Dan kun je je hiervoor inschrijven via de website. Via de KNLTB Club.app en mailings word je automatisch geïnformeerd wanneer de inschrijving hiervoor start. 

De keuze is reuze