Clubhuis

Het clubhuis, met kantine en terras, is het gezellige middelpunt van de vereniging. We zorgen met elkaar dat daar alles volgens wens verloopt.

Zo 'draaien’ seniorleden een paar maal per jaar bardienst. Je bepaalt zelf aan het begin van het seizoen welke bardienst qua tijd en dag bij je past. Kies je een druk moment tijdens een toernooi of competitiedag, of kies je voor een rustigere dag, het is aan jou. Bardienst is niet alleen leuk, je leert er ook een hoop nieuwe mensen door kennen. Het verzorgen van de kantine in eigen beheer heeft voor de club uiteraard ook een financieel voordeel. Hieronder meer informatie over:


 

Toegang clubhuis

Wanneer er geen bardienst is gepland, is het kantine-gedeelte afgesloten en kunnen er geen consumpties worden genuttigd.

Het overige deel van het clubhuis (toiletten, kleedkamers en afhangbord) is wel toegankelijk. Met behulp van een geldig KNLTB-pasje kun je de toegangsdeur openen.


 

Pinnen in het clubhuis

In de kantine kan er alleen met pin worden betaald. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je KNLTB-pasje op te laden, zodat je daarmee kunt betalen (vooral handig voor de jeugd).


 

Alcoholbeleid

In onze kantine wordt geen alcohol verstrekt aan jongeren onder de 18 jaar. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

De leden die bardienst draaien, dienen daarom de IVA test te voltooien. Op die manier zijn we in staat om op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in onze kantine.


 

Rookbeleid

In navolging van ruim 450 sportverenigingen in Nederland heeft het bestuur van de Doelen, met instemming van de Algemene Ledenvergadering op 7 maart 2018, besloten aan het begin van het tennisseizoen 2018 een rookbeleid in te voeren.

Er is gekozen voor een rookvrije vereniging. Roken mag en kan nog steeds, maar enkel op de hiervoor aangewezen plek: het stukje tussen het clubhuis en de fietsenstalling. Hier is een hoge tafel geplaatst met asbakken in houders aan de tafel.

Wij willen de leden vragen om rokers, die zich niet bewust zijn van het rookbeleid, te attenderen op de ‘rookzone’. Tevens is de vraag aan de rokers zelf om de rookplek schoon te houden door de asbakken te gebruiken en deze op tijd te legen.


 

Gevonden voorwerpen

Gevonden kleding wordt in de hal aan de kapstok opgehangen. Kleinere voorwerpen worden achter de bar bewaard. Niet gevonden? Kijk in de mededelingenkast (in de hal) voor meer informatie.