Inschrijven voorjaarscompetitie

Beste leden,

In april 2023 gaat de voorjaarscompetitie van start. Alle senioren (vanaf 18 jaar) kunnen zich vanaf vandaag tot en met zondag 11 december 2022 via de website van CTV De Doelen inschrijven. Junioren hoeven zich niet in te schrijven. De jeugdteams worden in overleg met de trainers en teamcaptains samengesteld.  

De competitiedagen staan in het speelschema van voorjaar 2023 vermeld. 
 

Je kan je inschrijven middels bovenstaande button waar je bij het inschrijfformulier komt. Op het formulier vind je alle beschikbare competitievormen. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven competitie te spelen hebben we de volgende spelregels:
 
Senioren
 1. Seniorleden (inschrijving) kunnen zich in één keer als team (minimaal 6 spelers) inschrijven.
 2. Bij minder dan 6 spelers houdt de TC het recht voor spelers bij te plaatsen.
 3. Individueel inschrijven kan ook. Deze spelers worden zoveel mogelijk aan een team van vergelijkbare sterkte toegevoegd. We kunnen dan echter geen plaatsing garanderen.  
Vrijdagavond teams
Vrijdagavond is een populaire competitieavond. De vrijdagavondcompetitie wordt weer om en om gespeeld. Dit betekent dat er een vrijdag wordt gespeeld door alleen dubbelteams en de andere vrijdag wordt gespeeld door mixteams. In totaal spelen alle teams 5 competitiedagen. Gezien de populariteit van de vrijdagavondcompetitie moeten we rekening houden met een loting. Wanneer er een loting nodig is, vindt deze plaats op DONDERDAG 15 december 2022 om 20.00 uur. Houd deze datum vrij, de uitnodiging volgt nog. Voor teams die uitgeloot worden, willen we die avond direct weten of jullie team eventueel op zaterdag/zondag wil spelen, mits daar plaats is. Op zondag gaat de jeugd altijd voor.   
 
Junioren
 1. Jeugdleden spelen uitsluitend op zondag.
 2. De TC Jeugd stelt in samenspraak met de trainers de jeugdteams samen.
 
Reservespelers

Jeugd- of seniorleden die af en toe competitie willen spelen nodigen we ook uit voor de inschrijving. Zij worden als reservespeler aan de teams bekend gemaakt.

 

Uitgangspunten

Er zijn verschillende competitievormen op diverse dagen van de week mogelijk. Daarbij gelden dit voorjaar de volgende uitgangspunten:

 • Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbare baancapaciteit, met andere woorden als het niet past, wordt er geloot;
 • Op zondag gaat de jeugd voor op de senioren waarbij;
  • Voor senioren de starttijd meestal in de middag is tot uiterlijk 16:30 ;
  • De zondag 8-9 competitie voor senioren zeer waarschijnlijk vanaf 17:00 start;


Belangrijke data      

 • 11 december 2022 sluiting inschrijving competitie  
 • 15 december 2022 eventuele loting voor competitieteams


Belangrijke links

Na de inschrijving bij de KNLTB worden de teams op de website van CTV de Doelen gepubliceerd. In januari zal de poule-indeling bekend zijn. Voorafgaand aan de start van de competitie ontvangen de captains de benodigde informatie.

Wij hopen op een gezellige en sportieve competitie!
We kijken er naar uit iedereen te ontvangen in het nieuwe clubhuis.

Sportieve groet,

Tessa, Edwin, Simon en Robin