Terug naar overzicht

Zomertoss (wekelijkse AvondToss)

Tennispark CTV de Doelen (Baan 3, Baan 4, Baan 5)
2-9-2022 20:00 - 2-9-2022 22:00

Toss-avond! 

De tossavond wordt georganiseerd voor al onze volwassen (17+) leden. Ideaal om andere, nieuwe mensen van de vereniging te leren kennen, tennisafspraken te maken of om een vaste tennispartner te vinden. Het gaat dus niet alleen om een tennispartij tegen hetzelfde niveau maar ook om het beter leren kennen van je verenigingsgenoten (onder het genot van een hapje en een drankje als er straks weer een clubhuis is).
•             Leuk voor alle niveau's (van 6 tot en met 9). We stemmen de indeling af op je niveau.
•             We hebben 3 banen ter beschikking tussen 20:00-22:00 uur. 
•             Opgave vooraf is niet nodig. In wedstrijden van ongeveer een half uur word je in wisselende samenstellingen ingedeeld in een dubbel/mix partij (of single afhankelijk van het aantal aanwezigen).
•             Er zijn 3 rondes: om 20:00u, om 20:30u en om 21:00u. Je hoeft niet iedere ronde mee te doen. Zorg dat je 10 minuten vóór aanvang aanwezig bent en je pasje afgeeft, zodat de organisatie tijd heeft om de partijen in te delen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kan het voorkomen dat je een afwijkend spel speelt (zoals een singel, Amerikaantje of 'indraait' met een extra speler) of zelfs een ronde moet loten. Maar… dan kan je mooi even met je mede wachtende lotgenoten kennismaken.

Tot snel!
PS Op maandagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend (dames) is er elke week toss. Deze zijn in de clubapp-banenoverzicht herkenbaar aan t tennisracketje. 

  Terug naar overzicht