Overzicht bardienst rollen

Momenteel zijn er binnen de dienstenplanner twee rollen waarvoor je je kunt opgeven:

1. Week(end) verantwoordelijke

De week- en weekendverantwoordelijken hebben elk een onder elkaar roulerende sleutelbos. Hij/zij opent en sluit de bar, maar dat is niet de enige taak. Hij/zij geeft gedetailleerde instructies aan de (soms nieuwe) leden die achter de bar staan, controleert of bij de bardienst duidelijk is welke aanvullende taken er die dag/avond zijn gepland, hoe de map werkt en verzamelt de aandachtspunten (inkoop, schoonmaak) uit de dienst(en) en geeft dat door aan [email protected].

Met bardienst medewekerde aangescherpte coronoregels goed doornemen:

  • Bardienst heeft toezicht op naleving coronaregels binnen:
    • Bij binnenkomst van bezoekers vragen of ze hebben afgehangen: daarmee wordt voldaan aan de registratieplicht. Indien men niet heeft afgehangen, graag laten intekenen op de lijst die op de balie in een map ligt.

De week(end)verantwoordelijke zorgt zelf dat de sleutelbos bij de week(end) verantwoordelijke van de volgende week komt.
Op de bardienst planner (map) zie je wie de volgende week(end) verantwoordelijke is en via de ledenlijst zie je het adres.

Meer info over de taken van de week(end)-verantwoordelijke >>.

2. Bardienstmedewerker

Allereerst zorg je er natuurlijk voor dat iedereen zijn hapje en zijn drankje krijgt en reken je met je gasten af (pin). Je zorgt ook voor de vooraad aanvulling.

Wat moet je verder precies doen wanneer je bardienst hebt of week(end)verantwoordelijke bent? De instructies liggen in de map achter de bar, maar we adviseren je om ze van te voren alvast even door te nemen.

Meer info over de taken van een bardienst medewerker >>

 

Koffie-automaat

Deze laat je zien hoe de koffieautomaat werkt. Het eerste deel gaat over het voorbereidende werk en vanaf 2 minuut 30 gaat het over koffie zetten en wordt het relevant voor alle bardieners.

En last, maar absoluut niet least, maak er vooral een gezelige dienst van; jij bent de gastheer of gastvrouw van die dag/avond!