Nieuw clubhuis

De brand


In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 november 2020 is het oude clubhuis afgebrand. Uit het sporenonderzoek is gebleken dat er is ingebroken. De oorzaak van de brand is nooit vastgesteld. 

Wij hebben als club heel veel reacties van medeleven gehad en spontane hulp aangeboden kregen. Niet alleen van de eigen leden, maar ook van tennisclubs uit de regio, voetbal- en hockeyclubs, Pieter Aafjes, de burgemeester, wethouder Sport en vele anderen. Daarvoor zijn we jullie zeer dankbaar.

 

  

 

Uit de as herrezen

Met deze steun zijn we met behulp van onze vrijwilligers hard aan het werk gegaan om een nieuw clubhuis te realiseren. Denk aan het aanvragen van een omgevingsvergunning, aanvullende onderzoeken (stikstofberekening, flora en fauna, etc.), beveiliging, bouwontwerp, interieur en inrichting. Met ongeveer 30 projectleden hebben we uiteindelijk een prachtig clubhuis weten neer te zetten (met dank aan de aannemer van Dillen)!

 

Opening nieuw clubhuis

Op 11 maart 2023 was het eindelijk zover, de officiële opening van het gloednieuwe clubhuis. Wat was het een prachtige opening! Heel veel leden en andere genodigden kwamen een kijkje nemen, er waren mooie praatjes, de bel werd geluid, de vlag gehesen en de band speelde de sterren van de hemel. Meer foto’s vind je hier.