IVA test

Onder 18 jaar geen alcohol!

Achter de bar vind je een map met de barinstructies. Gelieve deze nauwkeurig te lezen en naar te handelen. Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de kantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan heeft NOCNSF een handige tool ontwikkeld in samenwerking met de KNLTB.

De teksten en filmpjes op deze website stellen jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in onze kantine. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen, ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt. Je mag dan bardienst draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

Wij roepen een ieder die deze test nog niet heeft gedaan op deze voor aanvang van hun bardienst alsnog te doen. De gemeente controleert regelmatig met inzet van undercover gasten. Dus wees gewaarschuwd. Het kost de vereniging heel veel geld als er toch bij controle blijkt dat wij alcohol onder de 18 verstrekken. Zelfs het intrekken van onze vergunning behoort tot de sanctiemogelijkheden. En dat is toch echt het laatste wat we willen.

Dus doe de IVA test op de oude site van NOCNSF en stuur je certificaat op naar [email protected]

Doe de test!

We wensen jullie veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van jullie bardiensten!