Inschrijven tennisles

Tennisles voorjaar/zomer 2020

De inschrijving voor de voorjaarlessen is weer gestart. Je kunt je inschrijven tot 26 februari a.s. De lessen starten op 9 maart 2020.

Inschrijven: Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

  1. Volgde je afgelopen najaar tennisles?
    Dan geldt dat je in principe met je groepje doorgaat op dezelfde tijd met dezelfde trainer. Hiervoor is een bericht c.q. appje in de trainingsapp groepen genoeg. Ook als je niet door wilt gaan met lessen, dan kun je dit in het app-groepje aangeven (de trainer zal hier specifiek om vragen).

  2. Volgde je dit najaar tennisles maar wil je op een ander tijdstip of met andere groep lessen?
    Vul dan dit inschrijfformulier in >>

  3. Trainde je afgelopen najaar NIET?
    Ook dan dien je dit inschrijfformulier volledig in te vullen.

We blijven voor de senioren uitwijken naar vroege tijdstippen en naar lessen op donderdag.
Tip: Geef jezelf zo ruim mogelijk qua uren op, want hoe kleiner het opgegeven aantal uren is, des te kleiner de kans dat we je kunnen indelen.

Medio februari zal de lesindeling voor het voorjaar/zomer op (het beveiligde gedeelte) van onze website worden gepubliceerd. Je kunt daar jouw inschrijving op juistheid controleren.

Voor de najaarslessen gaan we in de zomer wel iedereen vragen een formulier in te vullen, want dan worden tijden en groepjes heringedeeld.

Heb je nog vragen over de tennislessen of de indeling? Stuur ons of TSTK gerust een mail.

Met sportieve groet,

Menno ([email protected]) en Jeanette ([email protected]) namens CTV de Doelen en Tom namens Tennisschool Tom Kreemers ([email protected])