Inschrijven tennisles

Tennisles najaar 2019

De inschrijving voor de najaarslessen is gesloten. Begin 2020 kan je via deze website weer inschrijven voor de voorjaarslessen.
 
Voor wat betreft dit najaar: In navolging van de voorjaarslessen blijven we voor de senioren uitwijken naar vroege tijdstippen en naar lessen op donderdag. Dit voorjaar heeft de grote belangstelling voor de training geleid tot spitsuren op de baan. Wij willen daarom met nadruk vragen om voor dit najaar te kijken of jij, en/of je lesgroepje, alternatieve tijdstippen kunnen aangeven. Wij snappen dat met name het overdag trainen niet voor iedereen haalbaar is, maar alle beetjes helpen.
 
Voor de jeugd beëindigen we de proef met de extra inlooples. Er waren te weinig kinderen die er gebruik van maakten. Om wel meer tijd op de baan door te kunnen brengen, worden voor oranje, groen en geel de lessen voor groepen van 8 kinderen een lesduur van 75 minuten aangeboden.
 
Wil je kijken of je alsnog kunt aansluiten of je opgeven voor een privéles? Bel dan de trainers (Corrine van Jaarsveld (06-21986838) of Pascal Holleman (06-46006148)).
 
Heb je andere vragen over de tennislessen? Stuur ons of TSTK gerust een mail.
 
Met sportieve groet,

Menno ([email protected]) en Jeanette ([email protected]) namens CTV de Doelen en Tom namens Tennisschool Tom Kreemers ([email protected]).