Inschrijven tennisles

Tennisles voorjaar/zomer 2020

De inschrijving voor de voorjaarlessen is weer gestart. Je kunt je inschrijven tot 26 februari a.s. De lessen starten op 9 maart 2020.

Inschrijven: Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

  1. Volgde je afgelopen najaar tennisles?
    Dan geldt dat je in principe met je groepje doorgaat op dezelfde tijd met dezelfde trainer. Hiervoor is een bericht c.q. appje in de trainingsapp groepen genoeg. Ook als je niet door wilt gaan met lessen, dan kun je dit in het app-groepje aangeven (de trainer zal hier specifiek om vragen).

  2. Volgde je dit najaar tennisles maar wil je op een ander tijdstip of met andere groep lessen?
    Vul dan dit inschrijfformulier in >>

  3. Trainde je afgelopen najaar NIET?
    Ook dan dien je dit inschrijfformulier volledig in te vullen.

We blijven voor de senioren uitwijken naar vroege tijdstippen en naar lessen op donderdag.
Tip: Geef jezelf zo ruim mogelijk qua uren op, want hoe kleiner het opgegeven aantal uren is, des te kleiner de kans dat we je kunnen indelen.

Nieuw : Daluren-Training van 5 lessen 

Heb jij tijd om overdag te lessen? Zin om je slag of spelinzicht te verbeteren, of gewoon even gezellig bezig te zijn…maar geen tijd in de avonduren voor 16 weken les? Dan zijn er nu extra trainingen in de daluren. Voor 50+, 70+, 50- of 30-, ons maakt het niet uit…wil je nog lessen, doe dan gewoon lekker mee.

De planning van deze daluur-lessen is wat creatiever dan die van onze 16-weken cyclus. Bij voldoende aanbod (vergelijkbaar in speelsterkte en/of leeftijd) gaat er gewoon een groepje van start. De tijden zijn zo veel mogelijk aaneensluitend. Heb je belangstelling, neem dan contact op met Corrine (06-21986838), dan kijkt zij met jou naar een passend plekje.

Vooralsnog zullen deze daluren-trainingen gegeven worden van maart tot en met oktober, dus inclusief de zomermaanden omdat dan ook de zomerchallenge leden van deze trainingsvorm gebruik maken. 

De Daluren-Training kost € 60,- per persoon (voor 5 lessen van 1 uur met 4 personen) en is op weekdagen tussen 8.30 en 15.00 uur. 

Update trainers

Hierbij een belangrijk update vanuit de trainers-hoek. In overleg met TSTK hebben de TC-jeugd en de TC-senioren besloten om in 2020 te kiezen voor een team van 3 trainers: Corrine, Leroy en Pascal. Hierbij zal Corrine als hoofdtrainster het aanspreekpunt zijn. Helaas betekent dit wel dat wij aan het eind van dit winterseizoen afscheid zullen gaan nemen van de trainers Lars en Maarten. Ieder trainingsgroepje kan daar zelf invulling aan geven. Hun bestaande lesuren zullen dit voorjaar onder Pascal en Corrine verdeeld worden, in principe met behoud van tijd en dag. Voor verdere toelichting of vragen, de TC’s spreken jullie graag!

Medio februari zal de lesindeling voor het voorjaar/zomer op (het beveiligde gedeelte van) onze website worden gepubliceerd. Je kunt daar jouw inschrijving op juistheid controleren.

Voor de najaarslessen gaan we in de zomer wel iedereen vragen een formulier in te vullen, want dan worden tijden en groepjes heringedeeld.

Heb je nog vragen over de tennislessen of de indeling? Stuur ons of TSTK gerust een mail.

Met sportieve groet,

Menno ([email protected]) en Jeanette ([email protected]) namens CTV de Doelen en Tom namens Tennisschool Tom Kreemers ([email protected])