Terug naar overzicht

ThuisblijversToss 25 juli

Tennispark CTV de Doelen (Baan 6, Baan 3, Baan 2, Baan 4, Baan 1, Baan 5)
25-7-2020 15:00 - 25-7-2020 18:00
Jeanette Ververs
Corona-maatregel: individueel inschrijven via de KNLTB Club App, of via de emaillink d.d. 18-07-2020 verplicht. 

Ook (nog) niet op vakantie? Kom dan naar de ThuisblijversToss. Deze zomereditie van de toss wordt georganiseerd voor al onze volwassen (17+) (zomer)leden en jeugdleden die met gele ballen spelen. Ideaal om andere, nieuwe mensen van de vereniging te leren kennen, tennisafspraken te maken of om een vaste tennispartner te vinden.  En gewoon gezellig.

Leuk voor alle niveau's (van 6 tot en met 9). We stemmen de indeling zoveel mogelijk af op je niveau.

We hebben die middag alle beschikbare banen ter beschikking tussen 15:00-18:00 uur. Er is dus geen vrij spelen op dat moment.

Opgave vooraf is verplicht, het maximum aantal deelnemers is 48, vanwege onze 1,5 meter capaciteit in de kantine. Bij regen moet de helft dan alsnog buiten staan, dus neem voor de zekerheid een paraplu mee ;-).

In wedstrijdjes van ongeveer een half uur word je in wisselende samenstellingen ingedeeld in een dubbel/mix partij (of single afhankelijk van het aantal aanwezigen). Je hoeft niet iedere ronde mee te doen. Zorg dat je 10 minuten vóór aanvang aanwezig bent en je pasje of iets anders met je naam afgeeft, zodat de organisatie tijd heeft om de partijen in te delen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kan het voorkomen dat je een afwijkend spel speelt (zoals een singel, Amerikaantje of 'indraait' met een extra speler) of zelfs een ronde moet loten. Maar… dan kan je mooi even met je mede wachtende lotgenoten kennismaken.

De overige voorlopige toss data dit jaar: 

2de Thuisblijverstoss: Zaterdag 22 aug, 15:00-18:00

Donderdagavond Toss:  10 of 17 sept, 1 of 8 oktober, 5 november en 3 december.

Goed om te weten: wekelijks zijn er tossen op maandagochtend (M/V), woensdagochtend (M/V) en donderdagochtend (V).

  Terug naar overzicht