Terug naar overzicht

Informatie avond Communicatie Commissie

Tennispark CTV de Doelen
20-1-2020 20:00 - 20-1-2020 21:30

Kom je ook een kop koffie drinken?
Op deze avond leg ik je graag, geheel vrijblijvend, uit wat de plannen zijn met betrekking tot de nieuw op te richten Communicatie Commissie.

Maar ook geef ik je graag een inkijkje in de werkzaamheden van de secretaris inclusief het nieuwe KNLTB.Club-systeem, waar onze vereniging afgelopen jaar mee is gaan werken.

De nieuwe commissie heeft als doel de binding met alle belanghebbenden van onze vereniging te onderhouden en te versterken, waarbij leden uiteraard dé primaire doelgroep vormen. De communicatiecommissie ondersteunt de secretaris in zijn/haar werkzaamheden.

Voorbeelden van werkzaamheden die door deze commissie kunnen worden uitgevoerd, zijn: het ontwerpen van poster en flyers voor activiteiten, spandoeken maken met het activiteitenoverzicht, het schrijven van teksten voor op onze website, maar ook voor de pers. 

In deze commissie zit reeds de webmaster, die alle ins-en-outs van de nieuwe website kent. Daarnaast zoeken we nog minimaal 2 leden die affiniteit hebben met:

  • of het ontwerpen van posters, aankondigen, spandoeken, etc.
  • of het schrijven van persberichten en stukjes tekst op bijv. de website.
  • of Social Media voor het (door)plaatsen van nieuwsberichten en oproepen op Instagram en Facebook

Wil je meer weten over boven genoemde werkzaamheden of heb je interesse in een van de genoemde functies? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandagavond 20 januari om 20:00 uur.

Groeten,

Liesbeth Oldeman
(secretaris CTV de Doelen)

  Terug naar overzicht