Coronamaatregelen : Update van 26 juni 2021

Vanaf zaterdag 26 juni is publiek weer welkom bij amateurwedstrijden en trainingen. Ook zijn officiële club overstijgende wedstrijden voor volwassenen weer toegestaan.

Goed nieuws dus, want dit betekent dat de komende competitiedagen ouders en andere fans weer naar hun sterspeler(tje)s mogen komen kijken!

Publiek!

Ouders mogen blijven kijken bij de wedstrijden en trainingen van hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen wedstrijden bezoeken. Toeschouwers zijn dus welkom, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden.

Bij regen gaat dat niet in de op de minibaan geplaatste tent passen. Wij verzoeken dan ook aan publiek om bij regen als eerste het park te verlaten.

Bij de ingang van het park hangt de QR-code die de bezoekers kunnen scannen. 

De horeca?

De horeca op sportlocaties mag vanaf 26 juni onder voorwaarden weer ruimer en open tot middernacht. Alleen, door de brand is er geen clubhuis en dus ook geen Horeca. Tijdens de competitiedagen ondervangen wij dit met enerzijds met Sanne's Tostibus en anderzijds met onze eigen DoelenFoodtruck. Beiden hebben een zeer beperkt assortiment. Koffie, thee, bier, wijn en een beperkt aantal frisdranken. Serviesgoed is er niet of nauwelijks, hou daar dus rekening mee.

Daarnaast kan je natuurlijk altijd met je tennismaatjes of met je gasten zelf wat eten meenemen. Dat kan, maar wel met de volgende kanttekeningen:

 • Op 1,5 meter.
 • Er is geen groepsgrootte limiet maar wij vragen jullie desondanks je groepje beperkt te houden tot je competitie(tegen)spelers of je baanreserveringsgroepje. Dit zodat we aan de registratieplicht blijven voldoen en het aantal aanwezigen op het park beperkt houden. Alleen op die manier kunnen we de 1,5 meter naar al onze leden blijven garanderen.
 • Ga je samen eten en drinken tijdens corona, dan is het belangrijk dat ervoor wordt gezorgd dat iedereen uitsluitend het eigen servies aanraakt. Laat iedereen een eigen glas pakken en vullen en doe dit ook zo bij borden en bijvoorbeeld bestek. Natuurlijk is het niet aan te raden om uit elkaars glas te drinken, ook niet voor kinderen onderling! Dus geen borrelnootjes schaal of komkommer schaal maar goed te pakken afzonderlijke porties. Maar even serieus, na 1,5 jaar corona wisten jullie dit natuurlijk al.

Wat nog meer:

 1. Er is geen maximum aan het aantal personen dat aanwezig mag zijn op ons park. Let op: volwassenen moeten wel 1,5 meter afstand kunnen houden, dus onbeperkt is het bij ons niet.
 2. Bij gebrek aan afhangbord blijft het daarom verplicht om via de website of clubapp een baan af te hangen. Dit voorkomt te veel aanwezigen op het park, waardoor de 1.5 meter beter gewaarborgd kan worden. Je kunt tot 5 minuten van te voren een baan reserveren.
 3. Verplicht inschrijven bij een toss is niet meer noodzakelijk, wel handig.
 4. Handdesinfectie hangt gelijk bij de ingangspoort.
 5. De toiletten in het noodgebouw zijn met je pasje toegankelijk.
 6. Bidon vullen kan bij de waterkraan tussen het noodgebouw en de fietsenstalling.
 7. Als er een foodtruck is, gelden de volgende regels:
  • vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand. 
  • registratie en checkgesprek verplicht (QR-code daarvoor bij de ingang).