Vacature Secretaris & Communicatiecommissie

28 november 2019


Beste Doelenaren,
Tot op heden hebben we nog geen zicht op een vervang(st)er van Liesbeth, die in maart 2020 haar taak als secretaris zal beeindigen. Wij vragen ons af hoe dit komt. Lijkt de taak jou te zwaar qua hoeveelheid werk? Weet je niet zeker of je wel geschikt bent om een vereniging te 'besturen'? Wil je je niet 3 jaar lang verbinden aan een functie? Ben je 'te druk' met andere werkzaamheden?

Heb je op zich wel interesse om je als vrijwilliger in te zetten voor de vereniging, maar twijfel je over bepaalde zaken? Schroom niet om contact op te nemen met het bestuur. Samen zijn wij de vereniging en dat betekent dat we elkaar ook helpen met het uitvoeren en leren van bepaalde werkzaamheden. 

Om de taak van secretaris overzichtelijk en behapbaar te houden, willen we een communicatiecommissie oprichten, die door de secretaris zal worden gecoördineerd. De communicatiecommissie ondersteunt de werkzaamheden van de secretaris, zoals de naam het al aangeeft ;-) op het gebied van communicatie.

Denk hierbij aan het ontwerpen van posters en flyers voor activiteiten, geveldoeken met de jaarkalender, het schrijven persberichten en van teksten voor op onze website. 
In deze commissie zit reeds de webmaster, die alle 'ins-en outs' van onze nieuwe website kent. Maar daarnaast zoeken we nog minimaal 2 leden die het leuk vinden één van bovengenoemde werkzaamheden op zich te nemen, dus een:

  • dtp-er: voor het ontwerpen van posters, aankondigen, spandoeken, etc
  • tekstschrijver: voor het schrijven van persberichten en stukjes tekst op bijv. de website

Interesse om zitting te nemen in deze nieuwe commissie of in de functie van secretaris? Neem dan contact op met [email protected].
Andere interesses? Neem een kijkje bij alle openstaande vacatures >>

Nieuwscategorieën