Spaar jij ook mee voor onze vereniging?

31 augustus 2021


Wil jij CTV De Doelen een handje helpen? Doe dan mee aan de spaaractie van PLUS Giel Smits.

Van 5 september tot en met 13 november krijg je een zogeheten sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. Ook zijn er punten te verdienen door speciale actieproducten aan te schaffen.  

Wanneer je de boodschappen hebt gedaan, kras je de unieke code van je voucher open, waarna je de QR-code scant met je telefoon. Of Je gaat naar plus.nl/sponsorpunten. Vervolgens selecteer je CTV De Doelen, zodat jouw sponsorpunten naar onze vereniging gaan. Sparen kan ook digitaal met de PLUS-app. Je kunt je vouchers ook in een inleverbus voor De Doelen bij de kassa doen. Hoe meer punten je spaart, hoe voller de clubkas.   

Niet alleen jij kunt sparen voor De Doelen maar ook familie, kennissen, vrienden en buren. Dus zegt het voort. PLUS Giel Smits stelt in totaal 30.000 euro beschikbaar voor alle deelnemende clubs. 

Je kunt zelf ook in de prijzen vallen, als clubsponsor van de week, door zoveel mogelijk sponsorpunten te activeren. Je maakt dan wekelijks kans op een PLUS Cadeaukaart ter waarde van 75 euro. Dus doe mee, help en win! 

Nieuwscategorieën