Schrijf je nu in voor de Zomer Challenge!

07 juni 2021


Het is nu weer mogelijk om je bij CTV De Doelen in te schrijven voor de Zomer Challenge. De vereniging biedt deze zomer tennis voor iedereen die daar zin in heeft. Ook de mensen die nog nooit een bal geslagen hebben, zijn van harte welkom! 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap dat van kracht is in juli en augustus. In die maanden kunnen spelers - jong en oud-  tennissen wanneer zij zin hebben. Daarnaast krijgen zij een clinic die wordt gegeven door een gecertificeerde trainer en kunnen de deelnemers meedoen aan het eindtoernooi. Ook kunnen zij voor 50 euro extra vijf tennislessen volgen. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de jeugd (12+) die eens een nieuwe sport wil beoefenen.

De kosten voor volwassenen zijn 50 euro en voor jongeren t/m 17 jaar 25 euro. De openingsclinic is op zaterdag 3 juli en het slotevenement staat gepland op zondag 29 augustus.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met CTV De Doelen ([email protected]). Aanmelden? Dat kan via de  button hieronder.

Nieuwscategorieën