Kennismaking Padel

24 januari 2020


Kom kennis maken met padel!

Zaterdag 15 februari geven wij de kans aan onze seniorleden om kennis te komen maken met padel, de snelst groeiende sport in Nederland. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de baan in Sport & Event Center te Beusichem voor ons beschikbaar. Hiervoor kan iedereen zich opgeven voor een tijdsblok van één uur waarin er voor een deel les gevolgd zal worden en daarna tijd om vooral zelf padel te ontdekken.

Wat is padel?

In 2010 is de sport over komen waaien uit Spanje en Zuid-Amerika en tegenwoordig al op meer dan 138 locaties in Nederland te spelen. Het wordt gespeeld op een klein tennisveld omgeven door glas en hekwerk en wordt in dubbelvorm gespeeld. Door de nieuwe dimensie van de wanden wordt tactiek belangrijker dan fysiek en dat maakt padel ideaal voor alle leeftijden. 

Waarom padel?
  • Padel is voor iedereen leuk. Jong of oud, beginnend of gevorderd
  • Het is gemakkelijk aan te leren, zelfs zonder enige racketervaring. Padelspelers verbeteren hun spel misschien wel het snelst van allemaal
  • Padel houdt je fit, traint je reactievermogen en zorgt voor een goede hand-oog coördinatie
  • Je speelt padel met vier personen. Er is altijd interactie en vooral plezier!
Opgeven

Iedereen kan zich individueel opgeven, of natuurlijk als groep. Maximaal 6 personen per groep, idealiter 4 personen. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected] met de naam/namen van de deelnemers en de voorkeurstijd. Als een tijd reeds bezet is, zal dit z.s.m. gecommuniceerd worden. De kosten hiervoor bedragen €10,00 per persoon, contant te voldoen op de dag zelf of door van te voren over te maken naar NL19 RABO 0110 4916 37 t.n.v. CTV De Doelen o.v.v. Padel 15 feb 2020.

Alvast benieuwd hoe jouw spel er over een paar jaar uit kan zien? Bekijk dan deze video! https://www.youtube.com/watch?v=1iVUUvdQmSQ

Nieuwscategorieën