Kantine gesloten t/m februari

11 november 2019


Per 1 november zijn er t/m eind februari geen reguliere bardiensten meer ingepland en is de kantine gesloten. Alleen tijdens evenementen (toss, toernooien, etc.) is de kantine open en kan er wat genuttigd worden in het clubhuis.

We krijgen regelmatig de vraag of we de kantinedeur open kunnen laten voor zelfbediening. Maar hopelijk begrijp je dat we op die manier geen zicht meer kunnen houden op in- en verkoop van consumpties, de schoonmaak en de inkoop(frequentie). Ook is er dan geen leeftijdscontrole (gecontroleerd onderdeel van onze schenkvergunning).

Leden die een sleutel van de kantine hebben, mogen wel de kantine openen, maar zijn dan ook verantwoordelijk voor het aanvullen van de vooraad, opruimen, leeftijdscontrole, afwas, etc. 

Als iemand (die in het bezit van een sleutel van de kantine is) de bar heeft geopend en je dus bij hem/haar een consumptie kunt nuttigen, help hem/haar dan ook even bij het opruimen. 

Mocht je de deur naar de kantine open treffen, maar verder niemand zien? Check dan even of een trainer een kop koffie of thee nuttigt, dat is nl geen uitnodiging om zelf wat in de kantine te nuttigen. 

Hartelijke groet,

het bestuur 

p.s.: Heb je zelf goede ideeën m.b.t. het runnen van onze kantine, schroom niet om contact met ons op te nemen, we zoeken nog vrijwilligers voor de kantinecommissie en een bestuurslid ;-)

Nieuwscategorieën