Gezocht: voorzitter CTV de Doelen!

26 juli 2020


Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste voorzitter die het bestuur van CTV de Doelen komt versterken. Wij zoeken iemand voor een termijn van minimaal 3 jaar die:

  • de belangen van CTV de Doelen vertegenwoordigt en behartigt in de lokale, regionale en landelijke (tennis)sportwereld en bij stakeholders (zoals de KNLTB, andere (tennis)sportverenigingen en sponsoren). Hij of zij is het boegbeeld van en spelverdeler voor de vereniging.
  • een echte teamplayer is en daarbij zorg draagt voor de continuïteit van de vereniging. Hij/zij verbindt en inspireert de leden en de vrijwilligers en is een luisterend oor naar alle leden en geledingen.
  • een actief, bruisend en modern verenigingsleven stimuleert en een aantal interessante projecten begeleidt die de komende jaren op stapel staan (o.a. modernisering van verenigingsbestuur).  

Algemene informatie over de taken van de voorzitter van een tennisvereniging kun je vinden op: https://www.centrecourt.nl/media/jrfhmu2g/knltb_taak_en_functiebeschrijving.pdf.

Graag willen wij tijdens de Algemene Ledenvergadering op 8 september de nieuwe voorzitter installeren. Liesbeth treedt die dag af als secretaris (en interim-voorzitter). Tijd voor een nieuw gezicht binnen het bestuur! Eind augustus hopen we een aantal voorzitter-kandidaten te hebben gesproken, zodat we begin september de keuze voor een nieuwe voorzitter kunnen maken.

Heb je interesse in deze functie of ken je mensen die je geschikt hiervoor vindt? Op zaterdag 22 augustus om 17 uur zijn wij in het clubhuis aanwezig. Graag nodigen we jou, naast het drinken van een kop koffie, geheel vrijblijvend uit, om:

  • kennis met ons te maken
  • je van informatie te voorzien over het takenpakket van een nieuwe voorzitter
  • met ons te sparren over mogelijke kandidaat-voorzitters
  • je vragen te beantwoorden.

Ben je op 22 augustus verhinderd, maar wil je meer informatie over deze bestuursfunctie? Of vind je het prettiger om eerst eens even te bellen? Neem dan contact op met één van ons.  

Sportieve groet namens het bestuur,

Liesbeth Oldeman, interim-voorzitter en aftredend bestuurssecretaris voorzitter

 

Nieuwscategorieën