Foodtruckpersoneel gezocht voor tijdens de competitiedagen!

10 september 2021


Eindelijk gaat de competitie weer van start. Veel leden halen vanaf donderdagavond de rackets weer uit het vet. Omdat we momenteel geen clubhuis hebben, staat er een foodtruck. En daarvoor zoeken wij nu vrijwilligers. We hebben wel Sanne met haar Tosti-Foodtruck, alleen zij is er niet altijd. 

Altijd al 's in een foodtruck willen staan? Grijp dan je kans! Je staat alleen in de truck, maar wordt bijgestaan door de thuisspelende teams. Kies nu het tijdstip van je voorkeur online uit en help ons! 

Hoe vind je een passende bardienst? De Dienstenplanner is afgelopen week afgestoft en met de nieuwe diensten gevuld. Via de clubapp (Club > Dienstenplanner) of via de website (Home > inloggen leden > diensten) kan je zelf kiezen uit diensten op donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag tijdens de komende competitieweken.

Tenslotte, De Doelen Foodtruck ziet er wel nog een beetje saai uit. Wie of welk team heeft in de komende tijd zin om de truck te pimpen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Nieuwscategorieën