Communicatie Commissie & vacature secretaris

21 januari 2020


Op 20 januari vond de informatiebijeenkomst plaats m.b.t. de nieuwe communicatie commissie. Heel fijn dat ik van meerdere leden positieve reacties hierop heb ontvangen. Nog fijner dat er een aantal leden op deze avond aanwezig was om informatie over deze nieuwe commissie in te winnen.

Het resultaat van deze avond is super. We hebben meteen een communicatie commissie kunnen gerichten! Jenneke Blanken, Joost Schoenmakers en Caro Dijkman (die ondertussen al bijna 6 jaar onze webmaster is) gaan in deze nieuwe commissie plaats nemen. 

Met het in leven roepen van deze Communicatie Commissie worden de werkzaamheden van de secretaris veel overzichtelijker. Mijn verwachting is dat je voor het vervullen van deze functie gemiddeld nog maar 2 uur per week kwijt bent.

Kon je afgelopen maandag niet aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst, maar heb je wel interesse om jouw steentje bij te dragen aan de vereniging? Dan hoop ik dat je (nogmaals) in overweging wilt nemen om de functie van secretaris op je te nemen. Op 17 maart, tijdens de ALV, zal ik de functie neer leggen. De komende 2 maanden ben ik beschikbaar om jou, samen met de nieuwe communicatie commissie, in te werken, zodat je vanaf 17 maart up-and-running bent.

Heb je interesse of wil je meer weten over de werkzaamheden van een secretaris? Schroom niet om contact met mij op te nemen.

Hartelijke groet,
Liesbeth Oldeman ([email protected])

Nieuwscategorieën