Leden t/m 26 jaar

Versoepeling coronaregels voor jong volwassenen tot en met 26 jaar!


Goed nieuws vanuit de KNLTB. Vanaf 3 maart kunnen jullie weer aan de bak! Spelen en trainen in groter groepsverband in de buitenlucht mag weer en de anderhalve meter regel tijdens het sporten vervalt! Vrijspelen enkelspel en dubbelspel is voor jullie onderling, maar ook met onze jeugdleden, weer toegestaan. Let op: alle vier de spelers moeten 26 jaar of jonger zijn.

Ook een interne laddercompetitie zou mogen. Er is voor jullie zojuist een speciale ladder (MM/VV/MV; alles door elkaar) aangemaakt. Deze vind je op www.ctvdedoelen.nl/mijn/Competitions (wel even inloggen) en in de ClubApp.

Een onderlinge toss-avond/dagdeel mag ook. De Toss-commissie heeft geen leden onder de 27 en kan het dus niet begeleiden. Maar dat kunnen jullie natuurlijk prima zelf regelen! Vind je het leuk een wedstrijdavond / toss-avond op te pakken, mail dan even naar [email protected]. Wij helpen je dan verder, bijvoorbeeld met het reserveren van een banenblok.

Om elkaar makkelijk te kunnen vinden voor een enkel- of dubbelspel is er een WhatsApp groep aangemaakt voor leden tot en met 26 jaar. Aanmelden kan via deze link naar het beveiligde deel: www.ctvdedoelen.nl/vrijspelen met whatsapp. De mogelijkheid om af te hangen zal vanaf 3 maart beschikbaar zijn. Nog even geduld dus, maar namens de TC wensen we jullie alvast veel tennisplezier!

 

Algemene regels

  • Kom niet naar de tennisbaan als jij of iemand uit je gezin Corona gerelateerde klachten heeft. Als jij of iemand uit je gezin positief is getest op Corona, blijf je 10 dagen thuis.
  • De 1,5 meter regel geldt niet voor jongeren tot 18 jaar onderling. Alle jeugdspelers, tot 18 jaar, mogen  zonder maximum aantal spelers trainen en vrij spelen.
  • De 1,5 meter regel geldt wél naast de baan voor iedereen van 18 jaar en ouder. Zij houden 1,5 meter afstand aan ten opzichte van jongeren tot 18 jaar.
  • Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft in de rally geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Omhelzingen, high fives en dergelijke mogen nog niet.