Inschrijven tennisles najaar 2020

 
Vanaf 1 augustus kun je je inschrijven voor de najaarslessen. Inschrijven kan tot 5 september. De lessen starten in de week van 21 september. Schrijf je in met het inschrijfformulier op de website van onze trainers van TSTK. 
 
We zijn vanwege corona wat uitgelopen met onze voorjaarstrainingen. Maar als het weer een beetje meezit dan is die ronde van 16 lessen in september net afgerond en kunnen we gelijk door met een nieuwe periode en indeling. 


Geef je wensen aan

Geef op het inschrijfformulier of aan je trainer aan als je iets wil veranderen:
  • andere samenstelling
  • andere trainer
  • ander tijdstip.
We zullen, in de beperkte tijd en volle planning, proberen daar rekening mee te houden. De geplande totale herordening is wegens corona even van de baan omdat daar heel veel extra communicatie bij komt kijken en we dat nu niet redden.
Tip: Geef jezelf zo ruim mogelijk qua uren op, want hoe kleiner je opgegeven aantal uren, des te kleiner de kans dat we je kunnen indelen.


Inlooptraining voor junioren

Ben je junior-lid (tot en met 17 jaar)? Dan kun je in een eigen groep trainen en/of meedoen met de inlooptraining op maandag of vrijdag.
 
Half september staat de lesindeling voor het najaar/winter op (het beveiligde gedeelte) van onze website. Heb je nog vragen over de tennislessen of de indeling? Stuur ons of TSTK gerust een mail.
 
Met sportieve groet,
 
Menno ([email protected]) en Jeanette ([email protected]) namens CTV de Doelen en Tom namens Tennisschool Tom Kreemers ([email protected])