Inschrijven najaarscompetitie 2022

In september gaat de Najaarscompetitie van start. Een grote verandering is dat er maar vijf speeldagen zijn in plaats van zeven. Alle senioren (vanaf 18 jaar) kunnen zich vanaf vandaag tot en met 2 juni via de website van CTV De Doelen inschrijven. Junioren hoeven zich niet in te schrijven. De jeugdteams worden in overleg met de trainers en teamcaptains samengesteld.
 
De competitiedagen staan in het speelschema vermeld. We moeten er vanuit gaan dat in het najaar het clubhuis nog net niet klaar is voor gebruik. Neem je ervaringen van de voorgaande competities mee bij het besluit om in te schrijven. 
 
Inschrijven
Inschrijving is nu gesloten. Op het formulier vind je alle beschikbare competitievormen. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven competitie te spelen hebben we de volgende spelregels:
 1. Seniorleden (inschrijving) kunnen zich in één keer als team (minimaal 6 spelers) inschrijven.
 2. Bij minder dan 6 spelers houdt de TC het recht voor spelers bij te plaatsen.
 3. Individueel inschrijven kan ook. Deze spelers worden zoveel mogelijk aan een team van vergelijkbare sterkte toegevoegd. We kunnen dan echter geen plaatsing garanderen.  
 
Vrijdagavond teams Vrijdagavond is een zeer populaire competitieavond. De najaarscompetitie is weer een ‘reguliere’ competitie met 5 speeldagen. Het om-de-week spelen vervalt. Er is plek voor 8 teams. Dit betekent dat er wachttijden tussen de wedstrijden zullen zijn. Gezien de populariteit van de vrijdagavondcompetitie zullen we moeten loten voor de beschikbare plekken.
 
De loting is op DONDERDAG 9 JUNI 20.00 uur. Houd deze datum vrij, de uitnodiging volgt nog. Voor teams die uitgeloot worden, willen we die avond direct weten of jullie team eventueel op zaterdag/zondag wil spelen, mits daar plaats is. Op zondag gaat de jeugd altijd voor.  
 
Junioren Om zoveel mogelijk leden de kans te geven competitie te spelen hebben we de volgende spelregels:  
 1. Jeugdleden spelen uitsluitend op zondag.
 2. De TC Jeugd stelt in samenspraak met de trainers de jeugdteams samen.
 
Reservespelers: jeugd- of seniorleden die af en toe competitie willen spelen nodigen we ook uit voor de inschrijving. Zij worden als reservespeler aan de teams bekend gemaakt.  
 
Uitgangspunten
Er zijn verschillende competitievormen op diverse dagen van de week mogelijk (zie tabel op de website). Daarbij gelden dit najaar de volgende uitgangspunten:
 • Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbare baancapaciteit, met andere woorden als het niet past, wordt er geloot;
 • Op zondag gaat de jeugd voor op de senioren waarbij;
  • Voor senioren de starttijd meestal in de middag is tot uiterlijk 16:30 ;
  • De zondag 8-9 competitie voor senioren zeer waarschijnlijk vanaf 17:00 start;
Belangrijke data       
 • 2 juni 2022 sluiting inschrijving competitie  
 • 9 juni 2022 eventuele loting voor competitieteams  
Belangrijke links
Inschrijfformulier najaarscompetitie 2022:    
Speeldata:
 
Na de inschrijving bij de KNLTB worden de teams op de website van CTV de Doelen gepubliceerd. In augustus zal de poule-indeling bekend zijn. Voorafgaand aan de start van de competitie ontvangen de captains de benodigde informatie.
 
Wij hopen op een gezellige en sportieve competitie!  
 
Roland Hagman, TC Jeugd
Jeanette Ververs, TC Senioren
Marion Beltman en Carmen van Westrenen, competitieleiding