Inschrijven najaarscompetitie

Het is weer tijd voor de inschrijving voor de najaarscompetitie voor zowel senioren als jeugd. 

De KNLTB heeft het al aangekondigd: in september start de KNLTB-Najaarscompetitie 2021. Laten we hopen dat we dit jaar nog leuke competitiewedstrijden kunnen spelen!  
De bond wil de inschrijvingen erg vroeg binnen hebben. Vandaar dat je je vanaf vandaag tot en met 1 juni 2021 kunt inschrijven. De competitiedagen vind je in het speelschema (in de email stond de verkeerde link: dit is de juiste).    
 
In de najaarscompetitie hebben we helaas nog geen clubhuis. Er staat dan een tent met beperkte catering en verwarming. Meer informatie krijg je tegen die tijd. 
 
Senioren
Via dit formulier kun je je inschrijven. Alle competitievormen staan erop. Natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk leden de kans geven om competitie te spelen. Daarom hanteren we de volgende spelregels:
1.      Senioren kunnen zich in één keer als team (minimaal 6 spelers) inschrijven.
2.      Bij minder dan 6 spelers kan de TC er spelers bij plaatsen.
3.      Je kunt je ook individueel inschrijven. Deze spelers worden zoveel mogelijk aan een team van vergelijkbare sterkte toegevoegd. We kunnen helaas geen plaatsing garanderen.
4.      Er zijn verschillende competitievormen op diverse dagen van de week. Daarbij geldt het volgende. Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbare baancapaciteit. Met andere woorden: als het niet past, wordt er geloot.
5.      Op zondag gaat de jeugd voor op de senioren waarbij senioren uiterlijk om 16.30 uur starten. Op zondag start de 8-9 competitie voor senioren zeer waarschijnlijk vanaf 17:00 uur.  
 
Loting voor vrijdagavond teams
Op vrijdagavond is het een reguliere competitie met 7 speelavonden (dus niet op tijd en niet om de week). Gezien de populariteit van de vrijdagavondcompetitie zullen we waarschijnlijk weer moeten loten. De loting is op dinsdag 8 juni 20.00 uur digitaal via Zoom. Houd deze datum vrij, de uitnodiging volgt nog. Van de teams die worden uitgeloot, willen we die avond direct weten of zij eventueel op zondag willen spelen, mits daar plaats is. De jeugd gaat op zondag altijd voor.  
 
Junioren
Hoewel de verkorte Voorjaarscompetitie voor de jeugd nog gespeeld moet worden, vraagt de KNLTB ook de jeugd nu al in te schrijven voor het najaar. Jeugdleden spelen op zondag. We hanteren de volgende regels:
1. Heb je je ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2021 en wil je in het najaar weer competitie spelen? Dan hoef je NIETS te doen!
2.      Heb je je nog niet ingeschreven of ben je onlangs lid geworden: schrijf je dan in via dit formulier!  
3.      Ben je te druk met school of met andere sporten of is er een andere reden om niet aan de najaarscompetitie mee te doen, meld je dan af bij [email protected]
4.      Jeugdleden kunnen zich alleen individueel inschrijven. Je kunt wel je voorkeur voor medespelers aangeven.
5.      De TC Jeugd stelt (in overleg met de trainers) de jeugdteams samen.  
 
Reservespelers (jeugd en senioren)
Wil je af en toe competitie spelen? Ook dit kun je aangeven op het inschrijfformulier. Je wordt dan als reservespeler aan de teams bekend gemaakt.  
 

Belangrijke data:

  • 1 juni 2021 sluiting inschrijving competitie
  • 8 juni2021 eventuele loting voor competitieteams  

 

Belangrijke links:

Na de inschrijving bij de KNLTB worden de ingeschreven teams op de website van CTV de Doelen gepubliceerd. In augustus wordt de poule-indeling bekend gemaakt. Voorafgaand aan de start van de competitie ontvangen de captains de benodigde informatie. 

Namens de TC Jeugd: Roland Hagman, TC Senioren: Jeanette Ververs en Competitieleiding: Marion Beltman en Carmen van Westrenen.