ctv logo-400

 

Tennispark

tennisbanen smal

Op het park zijn 6 verlichte tennisbanen en één minibaantje en een oefenmuur. Er wordt gespeeld op smash court banen. Deze banen zijn in principe het hele jaar bespeelbaar. Alleen bij sneeuwval en dooi zijn de banen niet bespeelbaar. Als de banen niet bespeeld mogen worden, dan wordt dit gemeld op de homepage van de website. Daar staat ook wanneer de banen weer wel bespeelbaar zijn. De speeleigenschappen van smash court zijn te vergelijken met gravel. 

Slepen of niet slepen, dat is de vraag

Jochem op tractorDe natte periode komt er weer aan of beter gezegd, is er al. Daarom wil ik jullie graag wijzen op drie nuttige zaken:

  1. Als de baan vochtig is dan NIET slepen. Liever een keer te weinig gesleept dan een keer teveel. 
  2. Als de baan glimt doordat deze nat is geworden dan niet gaan spelen. Dit is slecht voor de baan en het kan glad worden/zijn.
  3. Zolang er nog bladeren vallen kan het voorkomen dat deze op de baan liggen. Voor de onderhoudsgroep is het niet doenlijk om elke dag blad te verwijderen. Bij de telborden staat daarom een rubberen hark en het verzoek is om de bladeren zo veel mogelijk aan de kant te harken als dit nodig is. Dit zeker ook voor je eigen spelvreugde en veiligheid.

Rookbeleid

rookvrij sport grootIn navolging van ruim 450 sportverenigingen in Nederland heeft het bestuur van de Doelen, met instemming van de Algemene Ledenvergadering op 7 maart 2018, besloten aan het begin van het tennisseizoen 2018 een rookbeleid in te voeren.

Lees verder

Sleepinstructie

Volgens de leverancier van onze banen moeten de banen minimaal 1 keer per dag zowel in de lengte- als in de breedterichting worden gesleept. Maar dan is de vraag: wie doet dat dan? De laatste spelers? Je weet nooit wie dat zijn.

Lees verder

Erfpachtovereenkomst getekend!

2019 10 02 tekenen erfpacht

Goed nieuws!
De nieuwe erfpachtovereenkomst, die 20 jaar geldig is, is op 2 oktober door onze voorzitter (Ebbo) en secretaris (Liesbeth) ondertekend! Dat betekent dat we de zekerheid hebben dat we de komende 20 jaar op de huidige locatie kunnen blijven tennissen. We bedanken iedereen die zich daar de afgelopen jaren voor heeft ingezet.

Samen verbouwen we de Doelen!

verbouwing

Clubhuis 2.0 gaat in de steigers. Zoals je tijdens de ALV hebt kunnen horen is er bijna overeenstemming met de Gemeente over de erfpachtverlenging met twintig jaar. Dat betekent dat we nu plannen kunnen gaan maken voor de toekomst en dus de renovatie/ vernieuwing van ons pand.

Lees verder

Afhangregels

afhangbord

Onze afhangregels

Onderstaande regels zorgen ervoor dat iedereen evenveel kan spelen op onze tennisbanen. Deze regels hangen naast het afhangbord. We vragen je, ook als het niet druk is, af te hangen. Dat geeft het bestuur inzicht in het baangebruik, zodat tennislessen en andere activitieten op de juiste momenten gepland kunnen worden.

Lees verder

Bediening nieuwe verlichting

Onder het Afhangbord in de hal is een klein scherm geplaatst waarmee je de lampen per baan kunt in- en uitschakelen.
Door een lichte druk op de ronde knop aan de rechterkant van het tablet uit te voeren kom je in het volgende scherm.

Lees verder

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!