ctv logo-400

 

Tennispark

tennisbanen smal

Op het park zijn 6 verlichte tennisbanen en één minibaantje en een oefenmuur. Er wordt gespeeld op smash court banen. Deze banen zijn in principe het hele jaar bespeelbaar. Alleen bij sneeuwval en dooi zijn de banen niet bespeelbaar. Als de banen niet bespeeld mogen worden, dan wordt dit gemeld op de homepage van de website. Daar staat ook wanneer de banen weer wel bespeelbaar zijn. De speeleigenschappen van smash court zijn te vergelijken met gravel. 

Afhangregels

afhangbord

Herziene versie dd 17-05-2018
Zoals jullie wellicht al hebben gehoord waren er veel aanmeldingen voor tennistraining. Eigenlijk teveel, we komen banen tekort ten opzichte van het vrijspelen. In de periode 1 april tot en met 1 augustus gaan wij daarom onderzoeken of er ruimte is om op bijvoorbeeld donderdagavond, naast de competitie, extra banen voor de training te reserveren.

Lees verder

Op afstand afhangen gaat uit

Per 1 juli as zal het op afstand afhangen op baan 6 worden uitgezet. Zoals afgesproken in de ALV afgelopen maart was het op afstand baan 6 via de KNLTB-clubapp afhangen een test.

Onze ervaringen:
Door de wijze waarop door de KNLTB het op afstand afhangen in zowel afhangbord als knltb-clubapp is geprogrammeerd, ontstaan mogelijk situaties waarbij niet aan twee van de basisprincipes van “eerlijk” afhangen werd voldaan: iedereen heeft even veel recht om te spelen op een dag en wie het eerst komt, het eerst speelt. De mix van lokaal afhangen en op afstand afhangen was daarbij geen succes. Ook werd baan 6 op drukke avonden minder effectief gebruikt (leegstand) wat dan weer zonde is voor wachtende spelers.

Lees verder

Sleepinstructie

Volgens de leverancier van onze banen moeten de banen minimaal 1 keer per dag zowel in de lengte- als in de breedterichting worden gesleept. Maar dan is de vraag: wie doet dat dan? De laatste spelers? Je weet nooit wie dat zijn.

Lees verder

AED

In de hal van het clubhuis hangt een AED. Een aantal leden is op cursus geweest om het apparaat te leren bedienen. Deze leden zijn natuurlijk niet altijd op de club aanwezig.

Lees verder

Rookbeleid

rookvrij sport grootIn navolging van ruim 450 sportverenigingen in Nederland heeft het bestuur van de Doelen, met instemming van de Algemene Ledenvergadering op 7 maart jl, besloten aan het begin van het tennisseizoen 2018 een rookbeleid in te voeren.

Lees verder

Nieuw KNLTB afhangbord

In het clubhuis hangt sinds begin december het nieuwe KNLTB Afhangbord. Het nieuwe scherm is groter en het Afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in gebruik. Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas. Je kunt binnen 20 seconden een baan afhangen.

Lees verder

Bediening nieuwe verlichting

Onder het Afhangbord in de hal is een klein scherm geplaatst waarmee je de lampen per baan kunt in- en uitschakelen.
Door een lichte druk op de ronde knop aan de rechterkant van het tablet uit te voeren kom je in het volgende scherm.

Lees verder

Gedragscodes

Normen en waarden spelen een belangrijke rol in de samenleving. Ook in de sportwereld gelden deze normen en waarden en is respect voor anderen essentieel.

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!