ctv logo-400

 

Tennispark

tennisbanen smal

Op het park zijn 6 verlichte tennisbanen en één minibaantje en een oefenmuur. Er wordt gespeeld op smash court banen. Deze banen zijn in principe het hele jaar bespeelbaar. Alleen bij sneeuwval en dooi zijn de banen niet bespeelbaar. Als de banen niet bespeeld mogen worden, dan wordt dit gemeld op de homepage van de website. Daar staat ook wanneer de banen weer wel bespeelbaar zijn. De speeleigenschappen van smash court zijn te vergelijken met gravel. 

Rookbeleid

rookvrij sport grootIn navolging van ruim 450 sportverenigingen in Nederland heeft het bestuur van de Doelen, met instemming van de Algemene Ledenvergadering op 7 maart 2018, besloten aan het begin van het tennisseizoen 2018 een rookbeleid in te voeren.

Lees verder

Sleepinstructie

Volgens de leverancier van onze banen moeten de banen minimaal 1 keer per dag zowel in de lengte- als in de breedterichting worden gesleept. Maar dan is de vraag: wie doet dat dan? De laatste spelers? Je weet nooit wie dat zijn.

Lees verder

AED

In de hal van het clubhuis hangt een AED. Een aantal leden is op cursus geweest om het apparaat te leren bedienen. Deze leden zijn natuurlijk niet altijd op de club aanwezig.

Lees verder

Samen verbouwen we de Doelen!

verbouwing

Clubhuis 2.0 gaat in de steigers. Zoals je tijdens de ALV hebt kunnen horen is er bijna overeenstemming met de Gemeente over de erfpachtverlenging met twintig jaar. Dat betekent dat we nu plannen kunnen gaan maken voor de toekomst en dus de renovatie/ vernieuwing van ons pand.

Lees verder

Afhangregels

afhangbord

Onze afhangregels

Onderstaande regels zorgen ervoor dat iedereen evenveel kan spelen op onze tennisbanen. Deze regels hangen naast het afhangbord. We vragen je, ook als het niet druk is, af te hangen. Dat geeft het bestuur inzicht in het baangebruik, zodat tennislessen en andere activitieten op de juiste momenten gepland kunnen worden.

Lees verder

Bediening nieuwe verlichting

Onder het Afhangbord in de hal is een klein scherm geplaatst waarmee je de lampen per baan kunt in- en uitschakelen.
Door een lichte druk op de ronde knop aan de rechterkant van het tablet uit te voeren kom je in het volgende scherm.

Lees verder

Gedragscodes

Normen en waarden spelen een belangrijke rol in de samenleving. Ook in de sportwereld gelden deze normen en waarden en is respect voor anderen essentieel.

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!