ctv logo-400

 

Tennispark

tennisbanen smal

Op het park zijn 6 verlichte tennisbanen en één minibaantje en een oefenmuur. Er wordt gespeeld op smash court banen. Deze banen zijn in principe het hele jaar bespeelbaar. Alleen bij sneeuwval en dooi zijn de banen niet bespeelbaar. Als de banen niet bespeeld mogen worden, dan wordt dit gemeld op de homepage van de website. Daar staat ook wanneer de banen weer wel bespeelbaar zijn. De speeleigenschappen van smash court zijn te vergelijken met gravel. 

Rookbeleid

rookvrij sport grootIn navolging van ruim 450 sportverenigingen in Nederland heeft het bestuur van de Doelen, met instemming van de Algemene Ledenvergadering op 7 maart jl, besloten aan het begin van het tennisseizoen 2018 een rookbeleid in te voeren.

Er is nadrukkelijk niet gekozen voor een rookvrije vereniging. Roken mag en kan nog steeds, maar enkel op de hiervoor aangewezen plek: het stukje tussen het clubhuis en de fietsenstalling. Hier is een hoge tafel geplaatst met asbakken in houders aan de tafel.

Wij willen de leden vragen om rokers, die zich niet bewust zijn van het rookbeleid, te attenderen op de ‘rookzone’. Tevens is de vraag aan de rokers zelf om de rookplek schoon te houden door de asbakken te gebruiken en deze op tijd te legen.

Nieuw KNLTB afhangbord

In het clubhuis hangt sinds begin december het nieuwe KNLTB Afhangbord. Het nieuwe scherm is groter en het Afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in gebruik. Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas. Je kunt binnen 20 seconden een baan afhangen.

Lees verder

Schoonmaak kantine

De kantine en kleedkamers worden sinds 1 mei 2017 door een nieuw schoonmaakbedrijf grondig gepoetst en onderhouden. Wij hebben besloten afscheid te nemen van het bedrijf MB en zijn overgestapt naar Speciaal Facilitair, een onderdeel van Werkzaak Rivierenland. 

Sinds 1 januari 2016 is er in Rivierenland een nieuwe organisatie op het gebied van Werk & Inkomen actief: Werkzaak Rivierenland. Negen gemeenten in Rivierenland, LANDER werk & participatie, het Werkgevers Adviespunt Rivierenland (WAPR) en UWV hebben hun krachten in deze nieuwe organisatie gebundeld.

Lees verder

Sleepinstructie

Volgens de leverancier van onze banen moeten de banen minimaal 1 keer per dag zowel in de lengte- als in de breedterichting worden gesleept. Maar dan is de vraag: wie doet dat dan? De laatste spelers? Je weet nooit wie dat zijn.

Lees verder

AED

In de hal van het clubhuis hangt een AED. Een aantal leden is op cursus geweest om het apparaat te leren bedienen. Deze leden zijn natuurlijk niet altijd op de club aanwezig.

Lees verder

Schoonmaakdrang

De emancipatie van de moderne man schrijdt ook voort binnen de CTV de Doelen getuige de enorme lentepoetskriebels binnen de onderhoudsploeg. Dit onbestemde gevoel, voorheen altijd alleen toegeschreven aan vrouwen, manifesteerde zich in een grote schoonmaakbeurt voor ons tennispark.

Afgelopen vrijdag werd er hard gewerkt door man en vrouw en het resultaat mag er zijn, alles is weer spik en span. Van de 30 geplande klussen en klusjes werden er 24 afgemaakt, dit ondanks het ontbreken van enige goede krachten wegens vakantie of (noodzakelijke) andere bezigheden.

Lees verder

Bediening nieuwe verlichting

Onder het Afhangbord in de hal is een klein scherm geplaatst waarmee je de lampen per baan kunt in- en uitschakelen.
Door een lichte druk op de ronde knop aan de rechterkant van het tablet uit te voeren kom je in het volgende scherm.

Lees verder

Afhangen

Ook al kan het soms rustig zijn op de baan, het is op de vereniging verplicht om af te hangen wanneer je wil tennissen. 

Lees verder

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!