ctv logo-400

 

Commissies

tennisbal doelen

Onze vereniging draait op enthousiaste vrijwilligers. Regelmatig zijn we op zoek naar leden die onze commissies willen versterken.
Als jij:

 • het gezellig vindt anderen te ontmoeten en samen iets te doen voor de club
 • meer betrokken wilt zijn bij CTV de Doelen
 • verder wilt leren op het gebied van de tennissport
 • het superleuk vindt samen met andere tennisactiviteiten te organiseren
 • graag jouw expertise wilt delen met onze tennisclub

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bestuur staat altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën om de vereniging nog bruisender te maken. Je kunt ons op het tennispark altijd hierover aanspreken, maar mailen of bellen kan natuurlijk ook. We horen graag van je.

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden op onze vereniging. Hierbij moet je denken aan alle toernooien, competities en evenementen. Daarnaast is de TC gesprekspartner van de Tom Kreemers Tennisschool Betuwe (TKTS). Deze tennisschool verzorgt alle tennislessen die op ons tennispark worden gegeven. 

Waar we verleden jaar mee zijn begonnen en waar we dit jaar mee door gaan, is passende evenementen organiseren voor iedereen die wil tennissen. Bijvoorbeelde de vernieuwde maandelijkse toss avond. Voor nieuwe leden een uitstekende manier om in contact te komen met andere leden en voor bestaande leden een mogelijkheid om elkaar uit te dagen op de baan.

Lees verder

Jeugd Commissie

De Jeugd Commissie organiseert diverse activiteiten voor de jeugd, zoals:

 • Junioren competitie 
  Hierbij spelen kinderen in teams bestaande uit kinderen van onze eigen vereniging, tegen kinderen van andere verenigingen.
  • Kinderen van 7 jaar tot ongeveer 11 jaar: Worldtour (voor kinderen die met rode en oranje ballen spelen)
  • Kinderen vanaf ongeveer 12 jaar tot 17 jaar: Voorjaarsompetitie en Najaarscompetitie (voor kinderen die met groene en gele ballen spelen) Zie ook Jeugdcompetitie
 • Trainingen jeugd

  In het voorjaar en najaar kunnen kinderen 1 of meerdere keren per week deelnemen aan de tennislessen. De tennisleraren delen de kinderen zoveel mogelijk in naar de voorkeurstijden die zijn opgegeven en zoveel mogelijk naar het eigen niveau. In samenwerking met de Technische Commissie, het bestuur en de OTB organiseert de jeugdcommissie de (selectie) trainingen van de jeugdspelers.
 • Organisatie diverse jeugdactiviteiten, denk hierbij aan Parkkampioenschappen voor de jeugd, de woensdagmiddagtoss en het jaarlijks terugkerende Pepernotentoernooi.

De huidige JC bestaat uit de volgende leden; Menno, Heike, Frank & Jan Pieter.

Lees verder

Kantine Commissie

De doelstelling van de kantinecommissie is het clubhuis voor iedereen zo gezellig mogelijk te maken en de prijzen aantrekkelijk te houden, zodat we met z’n allen een leuke omzet draaien voor de club.

Een groot deel van de gezelligheid zit in een goed bezette bar, waar mensen staan die de leden een welkom gevoel geven en waar iedereen iets van het assortiment kan bestellen. Onze vereniging drijft op haar vrijwilligers en daarom wordt van alle seniorleden van 18 tot 70 jaar verwacht dat hij of zij bardienst draait. Wij helpen deze vrijwilligers zo goed mogelijk door goede instructies en door goed in te kopen, maar verder kan iedereen er een eigen feestje van maken. 

Lees verder

Accommodatie Commissie

De accommodatiecommissie bestaat uit een grote groep vrijwilligers die op regelmatige tijden onderhoud aan het park, kantine en vooral de banen plegen. Zonder deze inzet kan onze vereniging eigenlijk niet bestaan. Maar zij kunnen het niet allemaal alleen en jij kunt deze kanjers absoluut helpen. Want wie wil er nou niet tennissen op een schoon, goed onderhouden en veilig tennispark?

Daar zorgen wij, als leden van onze tennisvereniging, natuurlijk vooral zelf voor. Afval netjes opruimen in de daarvoor bestemde bakken, slepen na het spelen, ook de lijnen af en toe eens vegen net als onze voeten bij het betreden en verlaten van de baan, ach… iemand heeft iets vergeten op te ruimen… dat doen wij dan toch even? enz. enz. Dit helpt echt!

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!