ctv logo-400

 

Bestuur 2017

bestuur 2017

vlnr:  Haiko (inmiddels opgevold door Nico), Douwe, Oscar, Liesbeth en Menno

voorzitter  Oscar Vos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
secretaris Liesbeth Oldeman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
penningmeester Nico Bosland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voorzitter TC Senioren Jeanette Ververs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voorzitter TC Jeugd Menno Pelkmans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
beheercommissie Douwe Dijkstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van de Voorzitter...

Culemborg maart 2017 - De afgelopen maanden is achter de schermen door bestuur en commissies hard gewerkt aan de verdere verbetering van ons tennispark en aan het verhogen van ons tennisplezier in het algemeen. Ook in 2017 gaan we daar fanatiek mee door. Er staat weer een groot aantal gezellige activiteiten op stapel. 

CTV de Doelen is een TENNIS-VERENIGING. Dit betekent dat we ons qua beleid enerzijds richten op TENNIS en anderzijds op VERENIGING. Dit doen we heel bewust! Om optimaal te kunnen tennissen moeten het onderhoud van de banen, de kwaliteit van de tennistrainingen, de organisatie van de competities, toernooien en overige activiteiten gewoon goed geregeld zijn. Dit zijn allemaal zaken die te maken hebben met de “harde” kant van TENNIS. Minstens net zo belangrijk is het feit dat het op onze tennisclub gezellig moet zijn. Dit betreft meer de “softe” kant van onze VERENIGING. Mede daarom hebben we vorig jaar het clubhuis grondig opgeknapt. Loungehoeken voor zowel senioren en junioren gecreëerd, sfeerverlichting opgehangen, gezellig muziekje erbij, etc.!!  Omdat we afgelopen jaar nog lang niet alles hebben kunnen aanpakken, gaan we dit jaar door: met het opfrissen van de douche-en kleedruimtes, het  noodzakelijke schilderwerk aan de buitenzijde van het clubhuis, het verbeteren van de keuken en voorraadhok. En voor de kinderen gaan we de minibaan opknappen, een speeltoestel plaatsen en de oefenmuur van een vrolijke beschildering voorzien. We doen dit zodat onze leden en gasten zich ook op ons mooie tennispark THUIS voelen!

Om de vereniging gezond te houden richten we ons ook dit jaar op werving en behoud van leden. Na jaren van teruggang in ledenaantal zijn we afgelopen jaar weer gegroeid. Ook komend jaar gaan we actief op zoek naar nieuwe leden bij zowel de jeugd als bij de senioren. Voor de lagere school kinderen betekent dit het programma Maak Kennis met Tennis en participeren we in de Brede School activiteiten. Voor de middelbare schooljeugd gaan we komend jaar een Challenge organiseren. Voor de volwassenen organiseren we in augustus een Stratentoernooi en voor de 55-plussers wordt er 1 ochtend in de maand een speciale 55+ Clinic georganiseerd. Met andere woorden: in alle doelgroepen zijn we actief qua werving en behoud van leden.

In 2008 zijn de banen aangelegd en is het clubhuis grondig gerenoveerd. Daar hebben we de afgelopen jaren lekker van kunnen genieten. Ook voor dit seizoen gaan we ons tennispark nog verder verbeteren. De make-over van ons clubhuis is bijna afgerond, zodat die qua look & feel naadloos aansluit op ons mooie buitenterras. De jeugd heeft in het clubhuis een eigen chill-hoek gekregen en zijn we afgelopen jaar overgegaan op LED-verlichting. Komend jaar gaan we aan de slag met voorbereidingen m.b.t. verlenging erfpacht, bewegwijzering naar ons tennispark, “eigen” parkeergelegenheid, vervanging van de Smashcourt toplaag; nieuwbouw of groot onderhoud van het clubhuis. Op naar een moderne & duurzame tennisvereniging!

Kortom wij zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen! Met een beetje mooi weer kunnen we binnenkort weer volop genieten van een koud biertje op ons prachtige tennispark.

Oscar Vos

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!