ctv logo-400

 

Vereniging

tennisbaan2

CTV de Doelen bestaat al meer dan 75 jaar en is een active en gezellige tennisvereniging gelegen op een prachtige locatie in Culemborg. Ons tennispark bestaat uit 6 verlichte tennisbanen en één minibaantje en een oefenmuur. Er wordt gespeeld op smash court banen die, afhankelijk van de weersomstandigheden, het hele jaar bespeelbaar zijn. van 8 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds. Ons tennispark beschikt over een clubhuis in eigen beheer met een gezellige bar.

Wij zijn een vereniging met veel jeugdleden, enthousiaste recreatieve en sportieve competitie tennissers. Het bestuur, de verschillende commissies en andere vrijwilligers organiseren het hele jaar door naast de voor- en najaarscompetitie ook veel 'eigen' toernooienen en evenementen voor alle leden. 

Heb je ook zin om op het mooiste tennispark van Culemborg te komen tennissen? Of wil je meer weten over ons lidmaatschap, klik hier.

Via deze website, onze maandelijkse nieuwsbrief en tussentijdse mailingen blijf je altijd op de hoogte van alle activitieiten op ons tennispark.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!