ctv logo-400

 

De trainers

Hier stellen de trainers zich even voor

Lars Gerbrands

Lars Gerbrands

Mijn naam is Lars Gerbrands, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Tiel. Na 8 jaar actief tennis gespeeld te hebben door heel Nederland ben ik naast mijn studie tennisles gaan geven. Ik geef nu al 5 jaar met heel veel plezier tennisles.

De progressie zien en daardoor het plezier bij de leerlingen te verhogen motiveerd mij enorm om elke les weer met veel enthousiasme op de baan te staan.

Naast tennisles geven ben ik ook werkzaam als ondernemer in de fashion branche.

Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij CTV de Doelen.

Met sportieve groeten,
Lars Gerbrands

Corrine van Jaarsveld

Corrine van Jaarsveld

Ik ben Corrine van Jaarsveld en ik woon samen met Rob en de kinderen Steijn en Anne in Eck en Wiel. De afgelopen 9 jaar heb ik les gegeven in Maurik /Eck en Wiel. Daarvoor ook nog in Zetten en in Ochten bij de Kleimeppers waar ik zelf ooit als kind ben begonnen.

In mijn actieve carrière heb ik jarenlang als 3-speelster op zondag de landelijke competitie gespeeld bij Rapiditas in Nijmegen. Tegenwoordig speel ik zelf niet meer, ik vind het leuker om naar mijn leerlingen te gaan kijken. Tennis blijft natuurlijk nummer 1, maar daarnaast vind ik tuinieren ook een heerlijke hobby.
Ik hoop jullie snel op de baan te mogen begroeten.

Met sportieve groeten, Corrine van Jaarsveld

Maarten Been

Maarten Been

Ik ben Maarten Been, tegenwoordig samenwonend in Tiel en vader van 3 jongens (Abel van 8, Tijn van 6 en Mels van 2). Vanaf mijn 6de ben ik begonnen met tennissen bij Carl op de Doelen en later bij de OTB. Tot een aantal jaar terug heb ik zaterdag heren hoofdklasse gespeeld bij de Bongerd in Beusichem. Ik geef sinds 2002 tennisles op diverse vereniging in de regio en groot Federer fan... Naast het lesgeven werk ik voor Sportfondsen, hier ben ik (interim) manager bij diverse sportbedrijven. Zie je snel op de baan!

Rik Nijenhuis

Rik Nijenhuis

Hallo, ik wil mijzelf even voorstellen. Ik ben Rik Nijenhuis en ben 24 jaar oud. In 2009 heb ik mijn Cios diploma behaald met als hoofdvak tennisleraar. Tijdens mijn opleiding tot tennisleraar heb ik al bij diverse tennisclubs in midden Nederland les gegeven en stage gelopen maar voornamelijk bij tennisclub 'de Helster' in Elst. Na het behalen van mijn Cios diploma heb ik een jaar fulltime tennisles gegeven. Dit doe ik met veel plezier en toewijding. In 2010 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie. Dit nam veel tijd in beslag en doordat ik geen vast rooster had kon ik dit niet combineren met lesgeven. Nu zit ik in de afsluitende fase van mijn opleiding en heb ik weer tijd om te beginnen met lesgeven. Ik krijg hier nu weer de mogelijkheid voor en ik heb er veel zin in.
Met vriendelijke groet, Rik Nijenhuis

Leroy Meursen

Leroy Meursen

Mijn naam is Leroy Meursen, ik ben 18 jaar oud en ik ben al een aantal jaar lid bij De Doelen. Ik denk dat veel leden mij al kennen, omdat ik vaak mee heb geholpen met kampen, toernooitjes en andere georganiseerde evenementen. Ook heb ik twee jaar stage gelopen bij De Doelen. Zowel bij Saskia als bij Pascal en Wesley. Nu ben ik zelf onderdeel van het trainers team van De Doelen en zal ik les gaan geven op de maandagavond en de woensdagavond. Ook zal ik actief zijn als trainer in Beusichem. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en ik ben erg verheugd! Op naar leuke tijden en mooie ervaringen binnen De Doelen!

Sportieve groet en tot snel, Leroy

Pascal Holleman

Pascal Holleman

Ik ben Pascal Holleman in het bezit van K.N.L.T.B. A, B en C licentie

Ik woon samen met mijn vrouw Marije en zoon Lendell (10) en dochter Logan (5)in Kedichem. Ik geef sinds 2009 les op de Doelen en sinds 2018 iedere doordeweekse dag te vinden op het park.

Ik run samen met een collega een tennisacademy in Huizen. Daar ben ik woensdag en zaterdag actief. Verder sta ik nog een aantal uur in de hal in Beusichem waar ik privé werk met een aantal spelers. Naast het lesgeven begeleid/coach ik spelers tijdens toernooien/competities in binnen en buitenland.

Ongeveer 20 jaar geleden heb ik competitie gespeeld voor de Doelen, we speelden gemengd 2e klasse op zondag. Daarna ben ik op zaterdag gaan spelen in het 1e heren team (eredivisie). We zijn met dat team Nederlands kampioen geworden.

Tot ziens op de baan!

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!