ctv logo-400

 

Inschrijven tennisles najaar 2019

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de najaarslessen weer gestart. Je kunt je inschrijven tot 8 september a.s. De lessen zullen starten op 23 september 2019.
 
In navolging van de voorjaarslessen blijven we voor de senioren uitwijken naar vroege tijdstippen en naar lessen op donderdag. Dit voorjaar heeft de grote belangstelling voor de training geleid tot spitsuren op de baan. Wij willen daarom met nadruk vragen om voor dit najaar te kijken of jij, en/of je lesgroepje, alternatieve tijdstippen kunnen aangeven. Wij snappen dat met name het overdag trainen niet voor iedereen haalbaar is, maar alle beetjes helpen.
 
Tip: Geef jezelf zo ruim mogelijk op, want hoe kleiner het aantal beschikbare uren dat je opgeeft, des te kleiner de kans dat we je kunnen indelen.
 
Voor de jeugd beëindigen we de proef met de extra inlooples. Er waren te weinig kinderen die er gebruik van maakten. Om wel meer tijd op de baan door te kunnen brengen, worden voor oranje, groen en geel de lessen voor groepen van 8 kinderen een lesduur van 75 minuten aangeboden.
 
Schrijf je dus nu snel in via www.tstk.nl >>
 
Heb je nog vragen over de tennislessen? Stuur ons of TSTK gerust een mail.
 
Met sportieve groet,

Menno (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Jeanette (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) namens CTV de Doelen en Tom namens Tennisschool Tom Kreemers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!