ctv logo-400

 

Eerste bijeenkomst projectteam 'Clubhuis 2.0'

peojectteam

Onder supervisie van Frans van Riel vond op 18 juni het eerste overleg over het nieuwe clubhuis plaats. Hartstikke fijn dat een grote groep leden zich wil inzetten voor de eerste fase van dit traject.

Vanwege de warmte in het clubhuis (heeft het nieuwe clubhuis een airo nodig? ;-)) vond de eerste vergadering over haar toekomst plaats op het terras. Leuk om te zien dat in zo’n gelegenheidsgroep toch veel specialismen en invalshoeken vertegenwoordigt kunnen zijn. De bouwgroep gaat deze zomer enthousiast aan de slag met onderwerpen als duurzaamheid, toegankelijkheid, keuken, sanitair en opslag.

Parallel aan die werkgroepen zal er onderzoek worden gedaan naar de bouwkundige staat van het pand. Via de website, Club.app en nieuwsbrief houden we je herivan op de hoogte. 

Wil je meer weten en heb je nog belangstelling om mee te doen? Meld je dan bij Frans Van Riel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.s.: Zo zijn we bijvoorbeeld nog op zoek naar een tekenaar/architect uit eigen gelederen om de beeldvorming naar de (team)leden te kunnen vergemakkelijken.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!