ctv logo-400

 

Samen verbouwen we de Doelen!

verbouwing

Clubhuis 2.0 gaat in de steigers. Zoals je tijdens de ALV hebt kunnen horen is er bijna overeenstemming met de Gemeente over de erfpachtverlenging met twintig jaar. Dat betekent dat we nu plannen kunnen gaan maken voor de toekomst en dus de renovatie/ vernieuwing van ons pand.

Op dinsdag 18 juni 20:00 gaan wij de eisen en wensen van de leden aan ons clubhuis op hoofdlijnen inventariseren. Wij vragen aan commissies hun wensen te verzamelen en gezamenlijk in te brengen. Vanuit de overige leden willen wij met nadruk die leden voor deze Kick-Off (projectstart) uitnodigen die verstand hebben van constructies, renovaties, verbouwingen, duurzaamheid, subsidies, regelgeving maar ook van nieuwbouw van liefst vergelijkbare projecten en met hen ook nadenken over een werkbare opzet voor dit team. 

We hebben het projectteam namelijk nog niet volledig in de steigers, maar Frans van Riel heeft al wel aangeboden het project te trekken. Wij hopen met deze avond dan ook leden, of relaties van leden die dit op vrijwillige basis willen doen, bij het team te kunnen betrekken.

Wil je een stem hebben in de toekomst van ons clubhuis, sluit je dan nu aan bij deze Kick-Off en/of bij de werkgroep. Dit is je kans!

Je dient je via deze link uiterlijk op zondag 16 juni (vaderdag) aan te melden voor de Kick-Off (zodat wij weten voor hoeveel meedenkers we wat lekkers voor bij de koffie moeten kopen). Gebruik deze link ook als je niet op 18 juni kan, maar je je wel wilt aanmelden voor de werkgroep of als bestuurslid accommodatie.

Met vriendelijke groet,

Frans van Riel & Jeanette Ververs (a.i.)

Mail je vragen, opmerkingen en suggesties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_mr71E-tk06oR3CqXnBWCdfcT9CfySpGlA0lg-dcegpUQlNMTDZYS0MyV0lRUlhXM1U1QVZVME5STy4u

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!