ctv logo-400

 

Afhangregels

afhangbord

Herziene versie dd 17-05-2018
Zoals jullie wellicht al hebben gehoord waren er veel aanmeldingen voor tennistraining. Eigenlijk teveel, we komen banen tekort ten opzichte van het vrijspelen. In de periode 1 april tot en met 1 augustus gaan wij daarom onderzoeken of er ruimte is om op bijvoorbeeld donderdagavond, naast de competitie, extra banen voor de training te reserveren.

Dit doen we door te kijken naar de opgeslagen baanreserveringen in het afhangbord. Vrijspelen moet natuurlijk kunnen, maar leegstand is zonde. Kortom: laat jullie baangebruik voor vrijspelen aan ons zien door altijd af te hangen!
Voor de duidelijkheid hieronder de afhangregels op dit moment; een verkorte versie hangt naast het afhangbord:

Onze afhangregels

  1. Ieder lid heeft recht op een baan indien men heeft afgehangen. Afhangen doe je met een geldige pas en/of introduceepas.
  2. Ieder lid is verplicht om persoonlijk af te hangen. Alle spelers hangen af. Iedere speler moet op het park aanwezig zijn (en blijven) om af te hangen. Alleen baan 6 kan op afstand afgehangen worden.
  3. Een vrije baan is een baan die niet is afgehangen, ook al staan er spelers op.
  4. Leden worden verzocht eerst te kijken of er vrije banen zijn voordat ze een baan af te hangen waar de speeltijd verlopen is.
  5. Op veel tennisparken is er onderscheid tussen enkel en dubbelspel-speeltijden. De speeltijd voor een dubbelspel is dan 45 minuten en 30 minuten voor een enkelspel. Bij ons is dat nu nog gelijk (45 minuten).
  6. Als het druk is moet er zoveel mogelijk worden gedubbeld. Een enkelspel mag alleen worden gespeeld als de baanbezetting dit toelaat. Is de speelduur van een enkelspel echter aangevangen, dan mag uitsluitend met toestemming van de desbetreffende spelers bij gehangen worden.
  7. Je dient/kunt zo lang blijven spelen tot het tijdstip waarop je wordt afgehangen. Het is niet toegestaan na afloop van uw speeltijd, direct aansluitend op de afgelopen periode opnieuw af te hangen tenzij je door nieuwe spelers bent afgehangen. Kortom: Doorhangen is niet toegestaan.
  8. Als alle banen bezet zijn, dient afgehangen te worden op de baan waar de speeltijd volgens het afhangbord het eerste is afgelopen. Het afhangbord helpt je daarbij.
  9. Per dag één reservering tegelijkertijd. Het is niet toegestaan een baan af te hangen, zodra en zolang men op een andere baan deelneemt aan vrijspelen, tennisles, training, competitie, ladderwedstrijden, toernooien of toss. Dit geldt ook voor het op afstand afhangen.
  10. Voor jeugdleden gelden aangepaste speeltijden in de avonduren, want in de leeftijd t/m 11 jaar (junior A) mag men op de banen tennissen tot 19.00 uur, junior B mag dat (op alle banen tot 23:00.

Update info 17-05-2018: het afhangsysteemsysteem ondersteunde niet eenduidig de beperking van 30 minuten i.r.t. doorhangen. Deze instelling is m.i.v. 17-05-2018 verwijderd en de bijbehorende regel is aangepast.
NB Het afhangsysteem is nog in ontwikkeling, nieuwe aanpassingen die (nog) beter aansluiten bij de uitgangspunten “eerlijk” en “evenredig” kunnen volgen zodra deze door de software wordt ondersteund. 
Voor vragen en/of opmerkingen email je naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!