ctv logo-400

 

Schoonmaakdrang

De emancipatie van de moderne man schrijdt ook voort binnen de CTV de Doelen getuige de enorme lentepoetskriebels binnen de onderhoudsploeg. Dit onbestemde gevoel, voorheen altijd alleen toegeschreven aan vrouwen, manifesteerde zich in een grote schoonmaakbeurt voor ons tennispark.

Afgelopen vrijdag werd er hard gewerkt door man en vrouw en het resultaat mag er zijn, alles is weer spik en span. Van de 30 geplande klussen en klusjes werden er 24 afgemaakt, dit ondanks het ontbreken van enige goede krachten wegens vakantie of (noodzakelijke) andere bezigheden.

Tijdens de middagpauze werd stevig en met smaak geluncht. Ook werd afscheid genomen van Jan Keizer trouw lid van de onderhoudsploeg die, om medische reden, stopt met tennissen.

Baanonderhoud4

Baanonderhoud1

  Baanonderhoud3

Jan is zeer lang nauw betrokken geweest bij het onderhoud en het is zeker mede aan hem te danken dat ons tennispark er zo goed verzorgd uitziet. Jan ontzettend hartelijk bedankt voor al je werk en je technisch en praktisch inzicht en raad, we zullen je node missen bij het onderhoud en natuurlijk ook bij het tennissen.

Dat het onderhouden van ons tennispark niet alleen leeft bij de leden van de onderhoudsploeg laat de foto zien waarop Laurens (erelid) en Jochem (voetjes vrij van de tractor) drie uur aan het blauwbekken zijn op de tractor en op de wals om de banen weer bespeelbaar te krijgen. Laurens had de zwaar wegende taak op zich genomen om als ballast voor de wals te dienen en Jochem draaide zijn rondjes op de tractor als een volmaakte evenknie van Max Verstappen. Ondanks een licht gemis aan meetkundig inzicht werd elk plekje van de velden zo'n 6 keer geplet. Het is fijn dat er leden zijn die zich in willen spannen op momenten dat het even echt nodig is. Laurens en Jochem bedankt hiervoor namens alle stuiterende ballen en zij die deze slaan.

Hoewel het al eerder is gezegd zwaai ik toch vol gaarne nogmaals alle lof toe aan hen die als het nodig is de handen uit de mouwen steken. Hoedje af voor jullie inzet voor onze club.

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!