ctv logo-400

 

Najaarscompetitie 2018

Nieuw in 2018 (zie ook KNLTB.nl)

  • Na evaluatie onder spelers en competitieleiders van de verenigingen is door de KNLTB besloten het compact spelen alleen nog toe te passen in de 8&9-competitie en de Zomeravondcompetitie. De Zomeravondcompetitie biedt CTV de Doelen vanwege de overlap met de andere competitievormen en de baancapaciteit niet aan.
  • Voor alle overige competities is door de KNLTB, eveneens op basis van die evaluatie, in 2018 gekozen voor verkort spelen in alle dubbelpartijen. Verkort spelen sluit aan bij de wensen van veel spelers. Velen willen ‘de dag beter kunnen plannen’ en ‘niet zoveel tijd kwijt zijn op een wedstrijddag’. Ook moet het bijdragen aan het oplossen van problemen met de baancapaciteit. Verkort spelen houdt in een wedstrijdtiebreak, tot en met 10 punten en 2 punten verschil, in plaats van een derde set. De enkelpartijen worden met de reguliere telling gespeeld. Dit geldt ook voor de jeugd.
  • Competitiespelers mogen een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal in de gehele competitieperiode uitkomt in een hoger geklasseerd team. Bij de start van de competitie geven we hier meer informatie over.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!