ctv logo-400

 

Zomer Challenge

zomerchallenge 2019

CTV De Doelen biedt deze zomer een voordelig tennisabonnement aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers/sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Maar ook ouders of kinderen van leden kunnen meedoen en deze zomer gezellig met elkaar tennissen op ons park.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 2 maanden in de maanden juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De kick-off vindt plaats op zondag 7 juli tussen 11:00-13:00 uur. Je krijgt dan instructies hoe je gebruik kunt maken van het lidmaatschap en een leuke tennisles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De Zomer Challenge eindigt op zaterdag 31 augustus met een eindclinic

De kosten van dit kortlopende abonnement bedragen €25,- voor jeugdspelers en €40,- voor volwassenen.

Aanmelden kan hier via dit formulier >>

LET OP!! Vink de optie "Ik wil graag..... met de Zomer Challenge 2019 meedoen" aan. Dan weten we dat het gaat om dit speciale tennisabonnement.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!