ctv logo-400

 

KNLTB ClubApp

knltb clubapp flow baancheck
 

Vorig jaar hebben de KNLTB en CTV De Doelen de overstap gemaakt naar een nieuw systeem, KNLTB Club voor de ledenadministratie. Ook is het oude afhangbord vervangen door een nieuw afhangbord.

Hierbij de aankondiging van de volgende stap: De knltb club app !

Graag willen wij je uitnodigen voor de KNLTB-ClubApp. In de wintermaanden is CTV de Doelen druk bezig geweest met het inrichten van wat de KNLTB noemt: ‘je digitale tennismaatje’. Wij hebben gekozen voor de ‘algemene KNLTB Club app’. In deze app moet je zelf eenmalig CTV De Doelen als je club kiezen (je kunt ook Culemborg invoeren) en inloggen met je bondsnummer en wachtwoord.

Let op!

De e-mailadressen dienen uniek te zijn voor de leden. Gezinnen met meerdere leden (waaronder kinderen) kunnen ervoor kiezen om het algemene e-mailadres van het gezin om te zetten naar een e-mailadres per lid door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit betekent wel dat zij dan vanaf dat moment ook elke mailing op alle bekende emailadressen zullen ontvangen. 

De KNLTB ClubApp beschikt (op dit moment) over de volgende functionaliteiten:

 • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app.
 • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.
 • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.
 • Jouw profiel: informatie over je sterkte en de mogelijkheid om een paar van je gegevens online (e-mailadres, telefoonnummer, pasjesfoto) aan te passen. Deze informatie wordt ook direct verwerkt bij de KNLTB (na goedkeuring door onze ledenadministratie).
 • Afhangen; leden kunnen via de App een baan reserveren. Dit onderdeel zijn we nog aan het testen en alleen baan 6 doet mee.

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden met elkaar verbinden, zodat samen tennissen eenvoudiger te regelen is.

We hopen alle leden op de app te verwelkomen!

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app. 

Hoe installeer je de app?

Stap 1: 
Download de KNLTB ClubApp (alleen beschikbaar voor Android en iOS) en installeer ‘m op je telefoon.

Stap 2: Kies een van onderstaande scenario’s die op jou van toepassing is:

 • Je bent vrijgesteld van bardienst:

  Inloggegevens krijg je separaat via een geautomatiseerde email van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. genaamd “uitnodiging”. Deze is vlak voor deze email verstuurd. In de tekst van die email zie je ook dat dezelfde inloggegevens voor de bardienstplanner van toepassing zijn. Echter, jij staat bij ons geregistreerd als niet bardienstplichtige, dus kan je dat negeren. 
Even voor de volledigheid: een (extra) bardienst vervullen, mits je 18+ bent, mag natuurlijk altijd!

 • Je hebt bardienstplicht:

  Recent heb je een wachtwoord bij je KNLTB nummer aangemaakt om op de bardienstplanner te kunnen komen. Deze inloggegevens heb je ook nodig om in deze app in te loggen. Heb je dat nog niet gedaan? Zoek dan even naar je inloggegevens in de geautomatiseerde email van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. genaamd “uitnodiging”.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!