ctv logo-400

 

Lid worden

Ook zo'n zin om het hele jaar te tennissen op het mooiste tennispark van Culemborg?
Je bent van harte welkom als nieuw lid van onze tennisvereniging!

Nu aanmelden

Voor nieuwe leden organiseren we een paar keer per jaar een welkomsavond waarin we je alles vertellen over het reilen en zeilen binnen onze tennisvereniging. 

meerjaren ledenpas 900x600KNLTB-pasje

Na betaling van de contributie ontvang je een tennispasje, dat toegang biedt tot het tennispark en de mogelijkheid geeft om op een van de 6 banen te spelen. Het contributiejaar loopt van 1 april tot 31 maart. 

Nieuwe pasfoto

Via de KNLTB Club.app kun je zelf een nieuw pasfoto uploaden. Na goedkeuring van de ledenadministratie zal die worden toegevoegd en verschijnt die t.z.t. op je KNLTB-pasje (wordt iedere 2 jaar vernieuwd).

Contributie 

 • Junior  A: t/m 13 jaar
  - Contributie € 82,-
  - Entreegeld (eenmalig) € 10,-
 • Junior B: Met ingang van het kalenderjaar waarin de leeftijd van 14 jaar wordt bereikt t/m 17 jaar.
  - Contributie € 110,-
  - Entreegeld (eenmalig) € 10,-
 • Student: Vanaf 18 jaar tot 25 jaar die voortgezet, beroeps of universitair onderwijs volgen.
  - Contributie: € 130,-
  - Entreegeld (eenmalig) € 25,-
 • Senior: Met ingang van het kalenderjaar waarin de leeftijd van 18 jaar wordt bereikt.
  - Contributie: € 169,-
  - Entreegeld (eenmalig) € 25,-

Voor senioren bestaat het studentenlidmaatschap, bedoeld voor de senioren van 18 tot 25 jaar die voortgezet, beroeps of universitair onderwijs volgen. Wil je hiervoor in aanmerking komen meld dat dan vóór 1 januari bij de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en mail een kopie van het bewijs van inschrijving van jouw onderwijsinstelling.

Gezinskorting
Als er drie of meer leden uit één gezin lid zijn, wordt er een gezinskorting gegeven. Deze korting wordt als volgt berekend: Bij drie, vier of vijf leden bedraagt de korting respectievelijk 5, 15 of 35 euro op de contributie van het oudste gezinslid.

Voor junioren geldt dat hun lidmaatschap inclusief competitiespelen is. Afhankelijk van de leeftijd kunnen zij gratis deelnemen aan Tenniskids Rood/Oranje of de Groene of Gele competitie die op zondag plaatsvindt.

Betaling

De inning van de contributies loopt  via KNLTB.Collect. Je ontvangt in februari via e-mail (zorg ervoor dat de juiste e-mail bij De Doelen bekend is!) de factuur voor de contributie voor het nieuwe seizoen.

Je kunt op 2 manieren betalen:

 1. via iDEAL
 2. via automatische incasso (zorg dat er voldoende geld op je bankrekening staat!)

Als je de contributie niet via iDEAL of incasso betaalt, volgt een toeslag van € 10,-administratiekosten.

Tennisles

De tennislessen op het park worden verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers. Hiervoor dien je je apart aan te melden en ook de betaling geschiedt rechtstreeks met de tennisschool, voor meer informatie zie ook Training.

Bardienst

De kantine op ons tennispark hebben we in eigen beheer. Op die manier kunnen we de prijzen heel betaalbaar houden. Maar dat betekent ook dat alle leden vanaf 18 jaar en de ouders van jeugdleden verplichte bardienst hebben. Meer informatie hierover vind je hier.

Competitiebijdrage

Voor het spelen in de voorjaars- of najaarscompetitie (klik hier voor meer info) betalen volwassen leden per team een bijdrage voor kosten KNLTB en wedstrijdballen. Deze bijdrage ligt tussen 90 en 170 Euro per team, afhankelijk van het aantal te spelen thuiswedstrijden. Deze kosten verdeel je over het aantal leden in je competitieteam. Dus bij 6 leden in je team zijn de kosten dan ca 15 / 30 Euro per teamlid.

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!