ctv logo-400

 

Najaarscompetitie 2018 jeugd komt er aan

Beste Tennisouders

We naderen alweer het einde van de voorjaarscompetitie voor rood, oranje, groen en geel en zoals elk jaar klopt de KNLTB nu alweer op de deur om in te schrijven voor de de najaarscompetitie bij de jeud!

jeugd 2017

Inschrijven kan tot uiterlijk  vrijdag 15 juni 2018 via de inschrijfbutton onderaan. Jeugdleden dienen zich individueel in te schrijven, maar kunnen wel een voorkeursteam opgeven. Trainers in samenwerking met de Jeugdcommissie zijn verantwoordelijk voor de uiteindelijke indeling.
LET OP! Alleen als je een bevestgingsmail na aanmelden in je mailbox ontvangt, is de inschrijving bij ons binnen gekomen! 

Kleine toelichting bij het formulier:

  • De competitiedagen voor geel en groen zijn zondag: 16-23-30 september, 7-14-21-28 oktober 2018
  • De competitiedagen (worldtour) voor rood en oranje zijn zondag: 9, 16, 23 en 30 september & 7 oktober 2018.
  • Bondsnummer: terug te vinden op de tennispas
  • Namen teamleden: hier kun je aangeven bij wie je kind graag ingedeeld zou willen worden.
  • Voor kinderen die Groen of Geel competitie spelen is het belangrijk dat je minimaal 5 van 7 competitiedagen mee kunt spelen. De teams zullen uit minimaal 6 kinderen bestaan.

Extra opmerking:
Voor Tenniskids rood en oranje is het nog niet zeker of de competitie voor het najaar kan worden ingepland. De competitiedagen vallen namelijk samen met de competitie op de zondag voor geel jeugd/senioren. We zijn in overleg met Terweijde of wij naar hen kunnen uitwijken of samen met hen de competitie kunnen draaien. Anders zullen wij voor de kinderen i.s.m. de andere verenigingen een 2-tal toernooitjes proberen te organiseren.

Voor vragen over het inschrijfformulier kun je Frank van der Salm (rode & oranje ballen) benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Menno Pelkmans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INSCHRIJVEN

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!