ctv logo-400

 

Interne competitie mbv Scala

Scala preview image androidscala Sports app logoOp 16 juni start de 3e ronde van deze flexibele interne competitie! Deze ronde loopt van 16 juni t/m 31 augustus (10 weken). Binnen deze periode kun je zelf bepalen wanneer je je wedstrijden speelt. 

Samen met de snel groeiende Scala app , in de pers ook wel genoemd de “Tinder voor tennis”, introduceerden wij vanaf begin februari 2019 een interne competitie voor junioren en senioren. De CTV De Doelen Interne Competitie kortweg “CIC”. Hoe kicken is dat? ?

Met meer dan 225 lessende leden en 33 competitie-teams hebben we veel fanatieke tennissers, en dankzij deze interne competitie in poule-vorm kun je wat ervaring opdoen in vriendschappelijke potjes of je voorbereiden op de competitie of toernooien.

De app kent voor ons drie CIC-competities (leagues): De CIC-NextGen-League (singels, gele ballen, ~12 tot ~25 jaar), de CIC-Senioren-League (18+ jaar, singles), de CIC-Dubbel-League (15+ jaar, genderneutrale dubbels). In de Scala Sportapp kun je zien welke op dit moment actief zijn.

Hoe werkt het?

 • scala app voorbeeldJe kiest voor de league die je bij jezelf vindt passen;
 • Je wordt ingedeeld in een poule met tegenstanders;
 • Je hebt 8/10 weken de tijd om de wedstrijden te spelen;
 • De app geeft een (willekeurige) suggestie voor datum en tijd van de wedstrijd, maar er kan in overleg met jouw tegenstander(s) zeker verplaatst worden;
 • Je bent flexibel in hoe je speelt (aantal sets, supertiebreaks, verkort spel, 45min, ATP-NextGen telling, etc.). Wel even afstemmen met je tegenstander ?;
 • Je speelt dus wanneer jij tijd hebt!
 • Na de iedere ronde promoveren / degraderen spelers gebaseerd op de behaalde punten. De winnaars van de leagues worden bekend gemaakt op de website.
 • Je kunt elke ronde instappen, meedoen of juist pauzeren.

Even een dingetje: Houd rekening met de (bekende) drukke tijden op de baan. Er is geen mogelijkheid om om vanuit de App tijd voor je wedstrijd af te hangen.

Wanneer is het rustig(er)?

 • Buiten de competitieperiodes zouden de NextGen‘ers kunnen spelen op de woensdag- en donderdagmiddag en de senioren met name op de vrijdagavond en de zaterdag (13:00-16:00).
 • Tijdens de  competitieperiodes zijn de banen op zaterdag en zondag van 9:00-21:00 en vrijdgavond bezet. Ook is het op doordeweeekse avonden erg druk. Daarmee zal het soms lastig een gaatje te vinden, zeker in de avonduren en in het weekend. Wees je daarvan bewust als je je inschrijft.

Maar je eigen tijdstip kiezen kan dus ook, dat is aan jullie!

Dit is een voorlopig gratis pilot, met in 2019 meerdere wedstrijdperiodes van steeds ongeveer 8 weken. Graag horen wij jullie ervaringen. Je kunt je vragen, suggesties, op- en aanmerkingen mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opmerking m.b.t. privacy: CTV De Doelen deelt geen gegevens met de scala app; je maakt, als je mee wilt doen, je eigen profiel aan binnen hun omgeving. Je kunt via de app ook tennissers van andere verenigingen opzoeken en met hen een wedstrijd spelen. Of andersom, juist een speelverzoek ontvangen. Als je zo’n Game-Invite met een niet-Doelenlid bij ons op het park wilt doen: vergeet dan niet een introduceepasje aan te maken.

Hoe geef ik me op?

 • Download de gratis Scala Sports app (iOS of Android)
  app store google play
 • Meld je aan:
  - Kies een voor jouw handig e-mailadres en wachtwoord
  - Bepaal zelf je speelsterkte waarmee je in de app wilt starten.
 • Ga naar 'Find', druk op 'Leagues'
 • Zoek naar eigen keuze op de competitie 'CTV De Doelen NextGen' of 'CTV De Doelen Senioren' en druk op 'Request to join'
 • Let op: als je voor de dubbel-league wilt inschrijven, dan moet je maatje ook al de app hebben geïnstalleerd.
 • Nu ben je aangemeld en moet je wachten tot de competitie gaat beginnen. Het scherm blijft blanco tot de startdatum. Je krijgt vanzelf via de app een uitnodiging voor je eerste wedstrijd

scala app voorbeelden

Voor vragen over het gebruik van de app kun je altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!