ctv logo-400

 

Interne competitie mbv Scala

Scala preview image androidscala Sports app logoSchrijf je in voor de nieuwe ronde van de interne competitie. De ronde loopt van 23 september t/m 18 november, inschrijven kan t/m 22 sept.

Deze zomer zijn er 16 partijen gespeeld, ’t was ook een hete zomer😉. De poulewinnaars zijn voor de singels: Quinten, Kees en Jeffrey, en voor de dubbels Hanne en Esther, Lisanne en Kees: allen gefeliciteerd, goed gedaan!
Voor dit najaar spelen we een reguliere editie van 8 weken. Ook nu weer naast de singels de (genderneutrale) dubbels. Alleen de leeftijdsgrens is vervallen. De 4e ronde loopt van 23 september t/m 18 november (8 weken). Binnen deze periode kun je zelf bepalen wanneer je je wedstrijden speelt.
Wil je mee doen? Download dan nu de Scala app, zoek de CIC-leagues en meld je aan voor de CIC-senioren (singles), of voor de CIC-dubbel (alle leeftijden). 47 leden gingen je al voor.

Uitleg

Samen met de snel groeiende Scala app , in de pers ook wel genoemd de “Tinder voor tennis”, introduceren wij vanaf begin februari 2019 een interne competitie voor junioren en senioren. De CTV De Doelen Interne Competitie kortweg “CIC”. Hoe kicken is dat? 😉
Met meer dan 225 lessende leden en 33 competitie-teams hebben we veel fanatieke tennissers, en dankzij deze interne competitie in poule-vorm kun je wat ervaring opdoen in vriendschappelijke potjes of je voorbereiden op de competitie of toernooien.  De 4e ronde loopt van 23 september t/m 18 november (8 weken). Binnen deze periode kun je zelf bepalen wanneer je je wedstrijden speelt. De app kent voor ons twee CIC-competities (leagues): de CIC-Single-League (gele ballen, alle leeftijden, singles), de CIC-Dubbel-League (gele ballen, alle leeftijden, genderneutrale dubbels). In de Scala Sportapp kun je zien welke op dit moment actief zijn.

Hoe werkt het?

 • scala app voorbeeldJe kiest voor de league die je bij jezelf vindt passen;
 • Je wordt ingedeeld in een poule met tegenstanders;
 • Je hebt steeds 8 weken om de wedstrijden te spelen;
 • De app geeft een (willekeurige) suggestie voor datum en tijd van de wedstrijd, maar er kan in overleg met jouw tegenstander(s) zeker verplaatst worden;
 • Je bent flexibel in hoe je speelt (aantal sets, supertiebreaks, verkort spel, 45min, ATP-NextGen telling, etc.). Wel even afstemmen met je tegenstander😉;
 • Je speelt dus wanneer jij tijd hebt!
 • Je gaat naar de baan om af te hangen, en speelt je wedstrijd.
 • Na de iedere ronde promoveren / degraderen spelers gebaseerd op de behaalde punten. De winnaars van de leagues worden bekend gemaakt op de website.
 • Je kunt elke ronde instappen, meedoen of juist pauzeren.

Even een dingetje: Hou rekening met de (bekende) drukke tijden op de baan. Er is geen mogelijkheid om vanuit de App tijd voor je wedstrijd af te hangen.
Wanneer is het rustig(er)?

 • Buiten de competitieperiodes is er op de woensdag- en donderdagmiddag en de senioren met name op de vrijdagavond en de zaterdag (13:00-16:00) vaak ruimte.
 • In de tweede en vierde periode, die geheel met de competitieperiode overlapt, zijn de banen op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag van 9:00-21:00 natuurlijk bezet. Ook is het op doordeweekse avonden erg druk. Daarmee zal het soms lastig een gaatje te vinden, zeker in de avonduren en in het weekend. Wees je daarvan bewust als je je voor deze rondes inschrijft.
 • In de derde periode, die geheel met de zomervakantie overlapt, zijn de banen goed beschikbaar. Maar deze en gene gaat natuurlijk wel op vakantie. Wees je daarvan bewust als je je inschrijft, of een datum probeert te prikken.

Dit is een voorlopig gratis pilot, met in 2019 meerdere wedstrijdperiodes van steeds ongeveer 8 weken. Graag horen wij jullie ervaringen. Je kunt je vragen, suggesties, op- en aanmerkingen mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opmerking m.b.t. privacy: CTV De Doelen deelt geen gegevens met de scala app; je maakt, als je mee wilt doen, je eigen profiel aan binnen hun omgeving. Je kunt via de app ook tennissers van andere verenigingen opzoeken en met hen een wedstrijd spelen. Of andersom, juist een speelverzoek ontvangen. Als je zo’n Game-Invite met een niet-Doelenlid bij ons op het park wilt doen: vergeet dan niet een introduceepasje aan te maken.

Hoe geef ik me op?

 • Download de gratis Scala Sports app (iOS of Android)
  app store google play
 • Meld je aan:
  - Kies een voor jouw handig e-mailadres en wachtwoord
  - Bepaal zelf je speelsterkte waarmee je in de app wilt starten.
 • Ga naar 'Find', druk op 'Leagues'
 • Zoek naar eigen keuze op de competitie 'Doelen Singels' of ‘Doelen Dubbels en druk op 'Request to join'
  Let op: als je voor de dubbel-league wilt inschrijven, dan moet je maatje ook al de app hebben geïnstalleerd.
 • Nu ben je aangemeld en moet je wachten tot de competitie gaat beginnen. Het scherm blijft blanco tot de startdatum. Je krijgt vanzelf via de app een uitnodiging voor je eerste wedstrijd.

scala app voorbeelden

Voor vragen over het gebruik van de app kun je altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!