ctv logo-400

 

Kick-off Zomer Challenge

Categorie
Algemene agenda
Datum
zondag 7 juli 2019 11:00

CTV De Doelen biedt deze zomer een voordelig tennisabonnement aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers/sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Maar ook ouders of kinderen van leden kunnen meedoen en deze zomer gezellig met elkaar tennissen op ons park.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 2 maanden in de maanden juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De kick-off vindt plaats op zondag 7 juli tussen 11:00-13:00 uur. Je krijgt dan instructies hoe je gebruik kunt maken van het lidmaatschap en een leuke tennisles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De Zomer Challenge eindigt op zaterdag 31 augustus met een eindclinic

 
 

Alle datums

Evenement: zondag 7 juli 2019 11:00

Powered by iCagenda

Gratis proefles?

GRATIS PROELES

Lees verder

Toss avonden

tossenDe toss wordt georganiseerd voor al onze volwassen leden. Ideaal om andere mensen van de vereniging te leren kennen, tennisafspraken te maken of om een vaste tennispartner te vinden.

LEES VERDER

Gastenpas

Zin om met een kennis, buurman/vrouw of familielid te tennissen die geen lid is? Je kunt altijd iemand meenemen die (nog) geen lid is van de Doelen om een potje te tennissen.

Lees hier hoe je dat kunt doen. 

Gastenpas

Kalender

Weersverwachting

  dokman deurendesign schipper optiek dunlop logo 300 100 wit

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!