ctv logo-400

 

Competitie

baanoverzicht vanaf dijk smal

Door de vereniging wordt er in het voor- en najaar meegedaan aan de KNLTB tenniscompetitie. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni. De najaarscompetitie begint half september en loopt t/m eind oktober. Op vrijdagavond en zaterdag spelen de volwassenen en op zondag is er competitie voor de jeugd. Er wordt gespeeld in heren-, dames- en mixteams. Op de dinsdag vindt er een speciale competitie voor de dames plaats.


Zondag is dé dag waarop jeugdtennis centraal staat. Wedstrijden in de World Tour worden op zondagochtend gespeeld, maar ook speelt de Groene en Gele Jeugdcompetitie op zondag. 

Vrijdagavond is een zeer populaire competitieavond, zodanig dat er soms teams moeten worden uitgelood. Gelukkig kunnen we ook in het voorjaar van 2018 weer enkele banen van TerWeijde gebruiken voor thuiswedstrijden. 

Op woensdagochtend vindt de 55+ regiocompetitie plaats. Deze wordt gehouden buiten de KNLTB om en vindt plaats van april t/m augustus (18 weken).

NB: Voor het spelen in de voorjaars- en najaarscompetitie betaal je per team een bijdrage voor kosten KNLTB en wedstrijdballen. Deze bijdrage ligt  tussen 90 en 170 Euro per team, afhankelijk van het aantal te spelen thuiswedstrijden. Deze kosten verdeel je over het aantal leden in je competitieteam. Dus bij 6 leden in je team zijn de kosten dan ca 15 / 30 Euro per teamlid.

knltb logo

Heb je interesse om competitie te spelen? Dan kun je je hiervoor inschrijven via de website. Via de nieuwsbrief word je automatisch geinformeerd wanneer de inschrijving hiervoor start. 

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!