ctv logo-400

 

Bardienst 2018

bardienst

Beste Doelenaar,

Een nieuw tennisseizoen staat weer voor de deur! Maar een tennisseizoen zonder bardienst bestaat niet, dus zoals altijd wordt er van iedereen weer bardienst inzet verwacht. Met elkaar maken we er weer een goed tennisjaar van.

Lees verder

IVA-test

nixs18Achter de bar vind je een map met de barinstructies. Gelieve deze nauwkeurig te lezen en naar te handelen. Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de kantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan heeft NOCNSF een handige tool ontwikkeld in samenwerking met de KNLTB.

Lees verder

Alcohol verstrekking

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de kantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Lees verder

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!