ctv logo-400

 

Bardienst 2018

bardienst

 

Ieder lid wordt geacht 2 bardiensten op jaarbasis te draaien en kan deze zelf inplannen vanaf 1 maart 2018. Daarnaast is het ook mogelijk om week- of weekendverantwoordelijke te zijn. Week- of weekendverantwoordelijke telt als twee bardiensten.

Wij raden je aan om niet te lang te wachten met het vastleggen van je diensten aangezien het principe geldt: "WIE HET EERST KOMT.......". Hoe langer je wacht hoe minder diensten er beschikbaar zijn.

Tip: Zorg in ieder geval dat je de bardiensten inplant voor 31 maart 2018 want daarna worden de ledenpasjes uitgegeven en deze worden alleen uitgegeven als aan de bardienstverplichting is voldaan.

Leden, die 1 april 2018 nog niet hebben ingeschreven voor hun bardiensten worden ingedeeld door de kantinecommissie. 

Dit seizoen maken we gebruik van een nieuw systeem van de KNLTB. Dat is eenvoudig in gebruik. Ga naar mijn.knltb.club, kies voor je club (zoek op ‘doelen’), log in en vul je diensten in! Je krijgt daarover een aparte mail waar ook je bondsnummer in staat.

Op de website vind je de bardiensthandleiding 2018 en informatie over de werkzaamheden. Daar staan de belangrijkste aandachtspunten nog op een rij!

Sportieve groet,

Hans Kok & Sonja Werkhoven

IVA-test

nixs18Achter de bar vind je een map met de barinstructies. Gelieve deze nauwkeurig te lezen en naar te handelen. Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de kantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan heeft NOCNSF een handige tool ontwikkeld in samenwerking met de KNLTB.

Lees verder

Alcohol verstrekking

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de kantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!