ctv logo-400

 

App-groepen voor Tennismaatjes

Aanmelden zonder poespas

IMG 6477Soms heb je dat. Wil je even tennissen, maar mis je een maatje. Rondbellen levert niet altijd wat op. Dan zijn er de club app-groepen ‘tennismaatje gezocht’ op 3 niveaus (6/7, 7/8 en 8/9) en een appgroep voor overdagspelers. Een noodkreet in de app en tientallen potentiële liefhebbers om te tennissen ontvangen de uitnodiging. Zeker als je nog maar net begonnen bent met tennissen, hartstikke makkelijk!

Voor nieuwe leden hadden we al een tijdje zo’n app. Hierbij willen we echter ook bestaande leden van harte uitnodigen om in de app’s te stappen. Laat je eens verrassen door de herintreders onder de nieuwelingen of met een soulmate afkomstig uit je oude geboortestreek… je weet maar nooit!

De app-groepen zijn ook bedoeld voor het vinden van nieuwe trainingsmaatjes, vervangers voor competitiedagen, of het vormen van nieuwe competitie-teams. Dat laten we vrij. Hou de appgroepen wel overzichtelijk, doe korte mededelingen en reageer alleen als je iets nuttigs te melden hebt, en anders neem je de info ter kennisgeving aan. Bij misbruik (ter beoordeling aan de beheerders 😉) word je verwijderd.

En zo gemakkelijk is het: Om opgenomen te worden in één of meerdere van deze app-groepen hoef je alleen maar (met je smartphone waarop whatsapp is geïnstalleerd) op onderstaande links te klikken.

Naam app-groep
niveau
doelgroep
Tennismaatje 8/9 8/9 Beginner
Tennismaatje 7/8 7/8 Lekker bezig
Tennismaatje 6/7 6/7 Gevorderd
Tennismaatje Overdag 7/8/9 Zij die vaak niet in de avond maar juist wel overdag kunnen spelen

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!